Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
21 Kasım 2021 - Pazar 15:49 Bu haber 2465 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs vaka sayılarındaki değişme konusunda Adanalılara önemli uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana Hakkında Önemli Açıklama

6-12 Kasım tarihlerine yönelik İllere göre haftalık Koronavirüs vaka sayısını gösteren İnsidans haritasını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre Koronavirüs vaka sayısı artan Adana da dahil 10 il hakkında uyarılarda bulundu. 

 

KORONAVİRÜS VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN ADANA DAHİL 10 İL, 

 

6-12 Kasım tarihlerine yönelik İllere göre haftalık Koronavirüs vaka sayısını gösteren İnsidans haritasını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''6-12 Kasım arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Tunceli, Osmaniye, Çanakkale, Kırklareli, Balıkesir, Bilecik, Hatay, Tekirdağ, Adana, Bartın.'' dedi.

 

SALGINA KARŞI DAHA GÜÇLÜ MÜCADELE İÇİN AŞILAMA ORANI ARTMALIDIR

 

Aşılama çalışmalarının son durumu hakkında bilgilendirmede bulunarak vatandaşları uyaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''İki doz aşılıların sayısının 50 Milyonu geçtiğini ve 50 Milyonun toplam nüfusun 60’ına karşılık geldiğini bugün açıkladık. Aşılama programında 18 yaş ve üstünü esas aldığımız için bu oran tabloda 80,5 görünüyor. Salgına karşı daha güçlü mücadele için bu oranı yükseltmeliyiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Korona virüs, vaka sayısı, değişme, artış konusunda, uyarılar, Adanalı, Adana, önemli uyarı, artış gösteren, 10 İlimiz, Adana haber
Yorumlar
Haber Yazılımı