MHP İlçe Başkanı ve Yönetimi Değişti
Haber Detayı
13 Şubat 2020 - Perşembe 16:04 Bu haber 1545 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı ve Yönetimi Değişti
DİĞER Haberi
MHP İlçe Başkanı ve Yönetimi Değişti

MHP Genel Merkezi, parti tüzüğünün 34. maddesi uyarınca MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı'na Bayram Akdoğan’ı atadı. MHP Genel Merkezi, parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden ve 34. maddesi uyarınca, Teşkilatta İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bayram Aydoğan'ı, MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı'na atadı. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, İl binasında düzenlenen törende MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı’na atanan Bayram Aydoğan'a mazbatasını verdi.

 

TEŞKİLATLARIMIZI YENİ ARKADAŞLARIMIZLA GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı'na yapılan görevlendirmeyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey’in tensipleri, MHP Genel Başkanı Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı'na Bayram Aydoğan atanmıştır. Bu bayrak değişiminde, görevi devreden arkadaşlarımıza teşekkür ederken, görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Üç hilali ileriye taşımak için çalışmalara devam ediyoruz. Teşkilatlarımızı yeni arkadaşlarımızla güçlendirmeye devam ediyoruz. Cihanbeyli İlçemize, Teşkilatımıza, ilçe Başkanımıza ve yönetimine hayırlı olmasını diliyoruz.'' dedi.

 

BİZİ GÖREVLENDİREN TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP Cihanbeyli İlçe Başkanlığı’na atanan Bayram Aydoğan, göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin tensip ve emirleri, MHP Konya İl Teşkilatı'nın destekleriyle MHP Cihanbeyli İlçe Teşkilatı yeniden oluşturulmuştur. Bugün MHP İlçe Başkanlığı yetki belgesini alarak, MHP'de resmi görevime başladım. Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere şahsımı bu göreve layık gören tüm Teşkilatımıza ve görevi tevdi eden İl Başkanımız Sayın Remzi Karaaslan'a teşekkür ederim. Davamızın kutlu sancağını Cihanbeyli'de daha ileriye götürmek için çok çalışacağız ve başaracağız.'' dedi.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör: Hakan Yakın
Etiketler: MHP, İlçe, Başkanı, Yönetimi, Değişti,
Yorumlar
Haber Yazılımı