Ferdi Tayfur'a Tedavi Olması İçin Çağrı Yapıldı
Haber Detayı
19 Nisan 2020 - Pazar 06:30 Bu haber 6974 kez okundu
 
Ferdi Tayfur'a Tedavi Olması İçin Çağrı Yapıldı
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Ferdi Tayfur'a tedavi olması için çağrıda bulundu.
DİĞER Haberi
Ferdi Tayfur'a Tedavi Olması İçin Çağrı Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, böbreklerinden rahatsız olduğunu ve böbrek nakli için her hangi bir başvuruda bulunmadığını açıklayan Adanalı Sanatçı Ferdi Tayfur'a çağrıda bulunarak, organ nakli merkezlerinde gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

 

FERDİ TAYFUR'UN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

 

Adanalı Sanatçı Ferdi Tayfur, sağlık sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Böbreklerimdeki rahatsızlığım ilerlemiş farkında değildim. Tansiyonum çıkınca hastaneye gittiğimde diyalize bağlanmam gerektiğini söylediler. Başlangıçta korkmuştum ama şimdi diyalize giriyorum. Böbrek nakli olmam gerekiyor ama her hangi bir başvuruda bulunmadım.'' demişti. Ünlü sanatçının rahatsızlığını duyan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Ferdi Tayfur'a tedavi olması konusunda çağrıda bulundu.

 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ'NDEN FERDİ TAYFUR'A ÇAĞRI

 

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şarkıları ve beyefendi kişiliğiyle gönlümüzde ayrı bir yeri olan sayın Ferdi Tayfur Beye geçmiş olsun diyorum. Dilerse kendisini Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezimizde misafir edip gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyarız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ferdi, Tayfur'a, Tedavi, Olması, İçin, Çağrı, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı