MHP'li Yönter'den Bakan Albayrak'a Kutlama
Haber Detayı
26 Nisan 2020 - Pazar 02:23 Bu haber 2767 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Bakan Albayrak'a Kutlama
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı sosyal medyadan yaptığı açıklamada kutladı.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Bakan Albayrak'a Kutlama

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, coronavirüs salgını sürecinde başarılı kararlar alan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı takdir eden Sabah Gazetesi Yazarı Şebnem Bursalı'nın köşe yazısını sosyal medyadan paylaşarak, Bakan Albayrak'ı milli ve tavizsiz duruşundan dolayı kutladığını söyledi.

 

ŞEBNEM BURSALI'NIN KÖŞE YAZISI

 

Sabah Gazetesi Yazarı Şebnem Bursalı, coronavirüs salgını sürecinde Türkiye'nin aldığı kararlara uymayan özel bankaları eleştirerek, ''Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, en başından bu yana bir çağrı yaptı: 'Bankalarımız bu zorlu dönemde müşterilerinin yanında olmalı, kredi kanallarını açık tutmalı' Yani; herkes gibi onlar da elini taşın altına sokmalı. Ama gelin görün ki; afili reklamlardaki süslü sözlerine rağmen özel bankalar tam tersini yaptı. Siz zor zamanlarda müşterinize sahip çıkmayacak iseniz, zor zamanlarda milletin yanında olmayacak iseniz, iyi zamanlar geldiğinde aynı karşılığı göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Dünyayı saran korona salgınında dünya devi devletler bir bir dökülürken Türkiye, tarih yazdı. Zamanında alınan tedbirlerle bu salgını en az hasarla atlatacağız inşallah. Bu salgından en çok etkilenmesi muhtemel alanların başında gelen ekonomi yönetiminin dümeninde olan Albayrak, etkin ve zamanında alınan kararlarla piyasalara verdiği güven ile, çok büyük bir dalgalanmanın da önüne geçti. Dünya devi ülkeler hastalığı da salgının etkilediği sektörleri de yönetemez iken; biz tarih yazıyoruz.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'İN BAKAN ALBAYRAK'I KUTLADIĞI PAYLAŞIM

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sabah Gazetesi Yazarı Şebnem Bursalı'nın köşe yazısıyla birlikte sosyal medyadan paylaştığı kutlama açıklamasında, ''Bizi bize gösterecek hedeflere ihtiyaç vardır ve bu yapılmaktadır. Şeyh-i Ekber’in dediği gibi; önce mücehede, sonra müşahede. Bu da olacaktır. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ı başarılı, akıl dolu , ahlaklı, milli ve tavizsiz duruşundan dolayı kutluyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yönter'den, Bakan, Albayrak'a, Kutlama,
Yorumlar
Haber Yazılımı