Bakan Koca'dan Sağlık Tarım ve Hayvancılık Hakkında Açıklama
Haber Detayı
26 Nisan 2020 - Pazar 04:40 Bu haber 2909 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Sağlık Tarım ve Hayvancılık Hakkında Açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin sağlık, tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Bakan Koca'dan Sağlık Tarım ve Hayvancılık Hakkında Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle ülkelerin sağlık, tarım ve hayvancılık sektöründe sıkıntılar yaşadığı bir süreçte, Türkiye'nin bu sektörlerdeki durumu hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

 

TÜRKİYE'NİN SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞİMİ

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgını nedeniyle ülkelerin sağlık sisteminin çöktüğü bir ortamda Türkiye'nin sağlık alanındaki gelişmişliğini anlatmak adına Şehir Hastanelerinin fotoğraflarını paylaştığı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yakın yıllarda hiçbir ülke sağlığa bu kadar dikkat etmedi. Ülkemle gurur duyuyorum.'' dedi.

 

TARIM ÜRETİMİ, GIDA ARZI VE HAYVANCILIK HAKKINDA YAPILAN TOPLANTI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerden dolayı tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan etkilenmeleri ve tüm dünyada önemli hale gelen tarım üretimi konusundaki toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, ''Tarım ve Orman Bakanımız, arkadaşım Bekir Pakdemirli ile bugün bir toplantı yaptık. Görüşmemizde, tedbirler, salgının tarım ve hayvancılık üzerindeki etkileri, normalleşme sürecinin koordinasyonu, önümüzdeki süreçte tarım üretiminin seyri ve gıda arz güvenliği ele alındı.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bakan, Koca'dan, Sağlık, Tarım, ve, Hayvancılık, Hakkında, Açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı