MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
Haber Detayı
13 Aralık 2021 - Pazartesi 12:47 Bu haber 3204 kez okundu
 
MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün temasıyla gerçekleştirdiği bir proğramla çocukları sevindirdi.
- Haberi
MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik

Göreve geldiğinden bu yana sürekli olarak ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm arayan ve tespit ettiği ihtiyaçlarını karşılayan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, kış aylarının başlamasıyla ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün temasıyla gerçekleştirdiği proğramda çocukları sevindirdi.

 

MHP BAYRAMPAŞA İLÇE BAŞKANI İSMAİL ARSLAN'DAN AÇIKLAMA

 

Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi ekibinin sunumuyla, ''Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün'' temasıyla gerçekleştirdikleri proğram hakkında açıklamalarda bulunan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, ''MHP Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak, sürekli olarak ziyaret ettiğimiz vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Kış aylarının başlamasıyla, ev ziyaretlerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşılamak için 'Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün' temasıyla bir program organize ettik. Çocuklarımıza, atkı, bere, mont gibi kışlık ihtiyaçların karşılanabileceği 400 TL tutarında LCW hediye çeki ve yaşlarına göre kitap hediye ettik. Belki her zaman yiyemedikleri hamburger türü yiyecekleri ikram ettik. Palyaço ve pamuk prenses oyunları ile eglendirdik.'' dedi.

 

ASIL AMACIMIZ ÇOCUKLARIN SEVGİYLE BÜYÜMESİNE KATKI KOYMAKTIR

 

''Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün'' temasıyla gerçekleştirdikleri proğramla, çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasının da ötesinde çocukların sevgiyle büyümesine katkı koymayı amaçladıklarını belirten MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, ''Aslında, çocuklarımıza vereceğimiz en güzel hediye onlara sevgiyle yaklaşmak, onları şefkatle yeşertmektir. İşte bu yüzden, 70 ailenin çocuklarını bir araya getirdiğimiz etkinlikte, çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda eğlenmelerini ve kaynaşmalarını sağlayıp sevgimizi gösterdik. Hayatımızın en önemli değeri olan çocuklarımız, masumiyetin adı ve yeryüzünün çiçekleridir. Çocuklar sevgi dolu yürekleriyle insanlığın umududur. Yarınları inşa edecek ve geleceğini sağlayacak çocuklarımızın bahtlarının açık olmasını temenni ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz proğrama desteklerini esirgemeyen Sayın Şebnem Akyıldız hanımefendiye, Evsanlar Otomotiv Günday - Muhammet Evsan beylere, Seymen Danışmanlık Sayın Yalçın Seymen beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 4 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı, İsmail Arslan, Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün, temasıyla, çocukları sevindirdi, etkinlik, kışlık kıyafet, hediyeler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı