MHP'li Enginyurt'tan Kamu Çalışanlarına Teşekkür
Haber Detayı
18 Nisan 2020 - Cumartesi 18:27 Bu haber 2078 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Kamu Çalışanlarına Teşekkür
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs nedeniyle zor şartlarda çalışan kamu görevlilerine teşekkür etti.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Kamu Çalışanlarına Teşekkür

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs salgını nedeniyle çalışma şartları zorlaşan ve hayatları risk altında olan, kamu çalışanlarına ve kamu hizmeti yapanların tamamına teşekkür ederken, bazı meslek gruplarını tek tek sayarak sosyal medyadan teşekkür etti.

 

ECZACILARA TEŞEKKÜR

 

Maske dağıtma görevi eczanelere verildi. Eczacılar da bu işi severek yapıyor. Fakat, Korona Virüs tehlikesine en yakın Eczane çalışanları oluyor. Hayatını kaybeden onlarca Eczacımız oldu. Canları pahasına mücadele veren Eczacılarımızı, ayakta alkışlıyorum.

 

İMAMLARA TEŞEKKÜR

 

Devletin en ücra köylerin temsilcisi İmamlarımız. Camiler kapanmış olmasına rağmen, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hizmetindeler. Gıda kolileri dağıtılırken en öndeler. Hasta ve muhtaçların yanındalar. En içten duygularla duadalar. Varolasınız İmamlarımız. Ayakta alkışlayalım.'' dedi.

 

ZABITALARA TEŞEKKÜR

 

Memleketin en zor şartların da çalışan, heran hayatı tehlikede olan, Korona Virüs dönemin de tehlikeyi yaşayan insanımız olarak takdire şayan hizmet veriyorlar. Bu kardeşlerimizi yok saymamalıyız, her türlü haklardan Zabıtalar da yararlanmalı. Ayakta alkışlayalım.

 

CENAZE HİZMETİ ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

 

Sorunları dile getirmeye gayret ediyorum. Belediye cenaze hizmetlerinde çalışan kardeşlerimizi unuttuk. Hakikaten zor bir görev yapıyorlar. Korona Virüsü sebebiyle vefat etmiş kişileri yıkıyor ve define hazır ediyorlar. Hayatları her dakika risk altın da. Allah onlardan razı olsun.

 

POSTACILARA TEŞEKKÜR

 

Bugün sokağa çıkma yasağı var. Lakin kapının zili çalıp, kızım kapıyı açınca gelen Postacıydı. Sokağa çıkma yasağına rağmen,hizmet götürmek için emek veren Postacı kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Tatil yapmadan çalışan, Postacıları ayakta alkışlıyorum. Hafta sonu çalışmasınlar.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Kamu, Çalışanlarına, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı