Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak: Sanatçılar Baskı Altında
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 15:34 Bu haber 4250 kez okundu
 
Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak: Sanatçılar Baskı Altında
Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak, Türkiye'deki bazı Sanatçıların birçok konuda baskı altında olduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak: Sanatçılar Baskı Altında

Orman yangınlarının söndürülmesi konusunda Devleti, Bakanları ve TRT'yi suçlayan Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Emre Kınay'ın içine düştüğü durum üzerinden Türkiye'deki bazı sanatçılar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak, Türkiye'deki bazı Sanatçıların söylemde sol pratikte liberal zihniyetin baskısı altında olduğunu söyledi.

 

TİYATROCU EMRE KINAY NE DEDİ?

 

Orman yangınlarının söndürülmesi konusunda Devleti, Bakanları ve TRT'yi suçlayan Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Emre Kınay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TRT, yangınların durdurulması hakkında yalan söylüyor. Şu sorulara da cevap istiyoruz. Her yangında koşan piyade, jandarma niçin bu yangında kimseye yardım etmiyor? Niçin Azerbaycan’dan gelen 100 asker sahada? Niçin duran uçaklar, ufacık bir müdahaleyle çalışacakken çalışmıyor? Niçin ülkenin bütün kaynakları, insanların üzerine su sıkan TOMA’lar niçin orada çalışmıyor? İnsan gibi soruyoruz. Utanmadan bir de hala çıkıp gözümüzün önünde yanan yangını kontrol altına aldık diyorsunuz. Nereyi kontrol altına aldınız? Bu millet koyun mu? Niçin gıkını çıkarmıyor kimse? Utanın artık ya, yeter. Eğer uçak alacak paran yoksa kiralarsın. Yunanistan'ın verdiği yardım ağrına gidiyorsa, İtalya'dan, İspanya'dan istersin. Verirsin bu ülkenin ciğerini korursun. TOKİ bugün örnek model ev tasarlamış köy evi diye. Hiç mi utanmıyorsunuz?" dedi. Emre Kınay'ın yaptığı bu açıklamalardan sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendisini arayarak bilgilendirmelerde bulundu.

 

ÜLKÜCÜ SANATÇI AHMET ŞAFAK'TAN SANATÇILARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Orman yangınlarının söndürülmesi konusunda Devleti, Bakanları ve TRT'yi suçladıktan sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından bilgilendirilen Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Emre Kınay'ın içine düştüğü durum üzerinden Türkiye'deki bazı sanatçılar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir sanatçı olarak Emre Kınay'ın haline üzüldüm. Sormadan, araştırmadan mahalle baskısıyla atarlanmak zorunda kalmıştı. Bakan arayınca, meğer yabancı ülkeler yardım teklif etmemiş rüzgar yapmışlar, demiş. Sanatçılar, söylemde sol pratikte liberal zihniyetin baskısı altında.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkücü Sanatçı, Ahmet Şafak, Sanatçılar, baskı altında, söylemde, pratikte, sol ve liberal, zihniyet, sanatçıları çıldırtan, olay açıklama, orman yangını
Yorumlar
Haber Yazılımı