MHP'li Yalçın'dan Gül ve Babacan'ın Siyasetteki Rolü
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 02:04 Bu haber 3143 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Gül ve Babacan'ın Siyasetteki Rolü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın siyasetteki rülü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Gül ve Babacan'ın Siyasetteki Rolü

Türkiye'de siyasi kriz olmamasına rağmen kriz tellallığı yaparak MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ali Babacan'ın ipini tutan Abdullah Gül tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan intikam alması için görevlendirilmiş beceriksiz bir siyaset suikastçısından öteye geçemediğini söyledi.

 

KRİZ TELLALLIĞI YAPAN BABACAN BECERİKSİZ BİR SİYASİ SUİKASTÇIDAN ÖTEYE GEÇEMİYOR

 

Ortada kriz olmamasına rağmen sürekli olarak kriz tellallığı yapan Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kendi keline bile merhem bulamayan sözde Deva Partisi'nin başı Ali Babacan, bir kriz hezeyanı tutturmuş gidiyor. MHP’yi vehmettiği bir krizin ortağı sayan Babacan bilsin ki ortada bir kriz mıriz yok ama vekâleten kaos tellalını oynayan bir sosyete bebesi var. Ali Babacan, ipini tutan Abdullah Gül tarafından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan intikam alması için görevlendirilmiş beceriksiz bir siyaset suikastçısından öteye geçemiyor.'' dedi.

 

ABDULLAH GÜL, ALİ BABACAN'I PERDE ARKASINDAN KUKLA GİBİ OYNATIYOR

 

Ali Babacan'ı Cumhur İttifakı'na karşı kukla gibi kullanan Abdullah Gül'ün perde arkasına saklandığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Babacan, siyasetin görüp göreceği en tutarlı ve demokratik ortaklığa, Cumhur İttifakına çamur atarak partisine şimdiden mezar kazıyor. Ali Babacan’ı kukla olarak oynatan ama kendisi sürekli perde arkasına saklanan Gül’ünse soyadının hilafına bugüne kadar ne koktuğunu ne de bulaştığını gördük. Cumhur İttifakının zevali ve Deva Partisinin iktidarı, olsa olsa Yeşilçam’da 'Bir Vehimli Hastanın Hatıra Defteri' romanına senaryo olur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, orta oyunu, siyaset, kukla, perde arkası, oynanan oyun, Cumhur ittifakı, roller, kriz tellallığı, senaryo, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı