MHP'li Varlı'dan Yangın Çıkan Bölgelerde Önemli Açıklama
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 11:46 Bu haber 2527 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Yangın Çıkan Bölgelerde Önemli Açıklama
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana ve Osmaniye’de orman yangını çıkan bölgeleri ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan Yangın Çıkan Bölgelerde Önemli Açıklama

Adana ve Osmaniye’de orman yangınlarından zarar gören bölgeleri ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, geçmiş olsun dileklerini ilettiği vatandaşlara MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla tüm MHP'li Teşkilat ve belediyelerin zarar ve ziyanların karşılanması için harekete geçtiğini söyledi.

 

MUHARREM VARLI'DAN ADANA VE OSMANİYE'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Adana ve Osmaniye’de orman yangınlarından zarar gören bölgeleri ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, orman yangınlarında zarar gören vatandaşları dinleyerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti. MHP Aladağ İlçe Başkanı Bayram Kabak, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca ve İmamoğlu Belediye Meclis Üyesi Atilla Göktaş ile birlikte Adana’nın Aladağ ilçesinde Kaymakam Gürkan Üçüncü ve Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’i ziyaret eden Muharrem Varlı, Topallı köyünde yangından etkilenen köy sakinlerine yanlarında oldukları mesajını verdi. MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ile birlikte Kazmaca köyü Çamlıbel bölgesini ziyaret eden Muharrem Varlı, orman yangını faciasının boyutlarının yerinde inceleyerek zarar ve ziyanların karşılanması noktasında vatandaşlara moral vermeye çalıştı. 

 

MHP'Lİ BELEDİYELER VE TEŞKİLATLARIMIZ YARALARI SARMA GAYRETİNDEDİR

 

Adana ve Osmaniye’de orman yangınlarından zarar gören bölgelerde yaptığı incelemelerden sonra açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Gerek iklim şartlarından, gerekse hainlerin eliyle olsun, felakete dönüşen yangınlar hepimizi derinden üzdü. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı elbette geri getiremeyiz ama devletimizin gücüyle yaşanan mağduriyetleri giderme imkânımız her zaman vardır. Devletimizin imkânlarının yanında ayrıca bizler de vatandaşlarımızın yanındayız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla tüm belediyelerimiz, tüm teşkilatlarımız maddi ve manevi olarak mağdur vatandaşlarımıza yardımcı olmanın gayreti içindedir.'' dedi.

 

DEVLETİMİZİ ACİZ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN YALAN HABERLERE İNANMAYIN

 

Devletin aleyhine yapılan yalan haberlere ve paylaşımlara da dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Başta sosyal medya olmak üzere değişik platformlarda yapılan kara propagandalara, yangın gibi afetlerde bile siyasi rant peşinde koşanlara asla itibar etmeyin. Hain zihniyetler devletimizi aciz, milletimizi çaresiz gösterme peşindeler. Oysa devletimiz tüm birimleriyle, tüm gücüyle yangınlarla mücadele etmektedir. Bu günler geçecek, hiçbir vatandaşımız sahipsiz bırakılmayacak, yaralar sarılacaktır.'' dedi. 

 

Bir Atilla Göktaş dahil 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir Erdogan Ekli dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Adana, Osmaniye, orman yangını, Savaş Ağca, Atilla Göktaş, Bayram Kabak, MHP Adana, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı