İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sonunda İsyan Etti
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 10:16 Bu haber 3168 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sonunda İsyan Etti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Devlete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve tüm personele iftira atan muhalefet anlayışına tepki gösterdi.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sonunda İsyan Etti

Sığınmacılar konusunda Türkiye'yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve konuyla ilgili tüm personeli suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Devlete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve tüm personele iftira atan muhalefetin yaklaşımını kınadığını ve acilen hidayet dilediğini açıkladı.

 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SIĞINMACILARLA İLGİLİ CEVAP

 

Sığınmacılar konusunda yaptığı açıklamada, ''ABD'ye sesleniyorum: Erdoğan ile yaptığınız bu anlaşmaları, geleceğin iktidar üyesi ve ülkeyi yönetecek ittifak olarak asla kabul etmiyoruz. Kendisine ne dediyseniz, neler söylediyseniz, bunlar Erdoğan’ı bağlar, Türkiye Cumhuriyeti'ni bağlamaz. Sana gelince Erdoğan, sınırların neden kevgire dönmesine izin verdiğin, askere polise neden müdahale ettirmediğin artık ortadadır.'' sözlerini sarfeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, ''Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın; yeni belirlediği siyasi ikbal uğruna, Devletimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza, göç ile ilgili olarak sahada çalışan idari, sivil ve kolluk olmak üzere tüm personelimize iftira atan bu yaklaşımını kınıyor ve acilen hidayet diliyorum'' dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'NUN YAPTIĞI AÇIKLAMA

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Devlet, Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm personel, iftira atan, anlayış, muhalefet, sığınmacı sorunu, Afganlılar, Suriyeliler, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı