Ülkü Ocakları'ndan Yangından Zarar Görenlere Kampanya
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 19:17 Bu haber 3865 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Yangından Zarar Görenlere Kampanya
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Yangından Zarar Görenlere Kampanya

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yangında zarar görenlere yardım edilmesi konusunda Teşkilatlara ve MHP'li Belediyelere verdiği talimatlardan sonra harekete geçen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaraların hep birlikte sarılması amacıyla yangınzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Başlatılan yardım kampanyasına ilk destek MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi.

 

YILDIRIM'DAN YANGINZEDELER İÇİN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Türk Milleti neşe ve sevinçte bir olduğu kadar acı ve tasada da birdir ve beraberdir.'' sözleriyle başlayan ve ''Ülkemizin çeşitli noktalarında devam eden yangınlarda zarar gören vatandaşlarımızın bir nebze de olsa acılarını dindirebilmek ve yaralarını sarabilmek için yardım elimizi uzatıyoruz.'' denilerek yapılan duyuruyla yangınzedeler için başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yangınzedeler için yardım kampanyamızı başlatıyor, yaralarımızı hep beraber sarmaya el uzatıyoruz. Başlatmış olduğumuz kampanyaya ilk yardımı yapan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye teşekkür ederiz. Cenab-ı Allah varlığını Türk milletinin başından eksik etmesin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, orman yangını, zarar gören, vatandaşlar, yardım kampanyası, ilk destek, Devlet Bahçeli, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı