Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye Önemli Ziyaret
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 20:35 Bu haber 2513 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye Önemli Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ederek önemli istişarelerde bulundu.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye Önemli Ziyaret

Siyasi gündemin çok yoğun olduğu Türkiye'de sık sık bir araya gelen Cumhur İttifakı ortağı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son siyasi gelişmeleri istişare etmek amacıyla bugün tekrar bir araya geldi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE ÖNEMLİ ZİYARET

 

Yüksek Askeri Şura Toplantısına katıldıktan sonra akşam saatlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beytepe'deki evinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin iç ve dış gelişmelerine yönelik istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın da katıldığı ziyaret yaklaşık 50 dakika sürdü. Ziyaretin tamamlanmasıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makam aracına kadar yolcu ettiği görüldü. Yüksek Askeri Şura Toplantısı, terörle mücadele ve orman yangınları gibi yoğun gündemin olduğu bir süreçte yapılan ziyaret, tüm gözleri Cumhur İttifakı liderlerine çevirdi.

 

Resim

 

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, evine ziyaret, istişare etti, yoğun gündem, MHP, Ak Parti, siyaset, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı