Stratejist Murat Akan'dan Korkulan Türkiye Açıklaması
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 11:46 Bu haber 11966 kez okundu
 
Stratejist Murat Akan'dan Korkulan Türkiye Açıklaması
Stratejist Murat Akan, Küresel güçlerin Türkçe bilenleri çok önemli görevlere getirmesinin anlamını değerlendirdi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Stratejist Murat Akan'dan Korkulan Türkiye Açıklaması

Türkiye'nin Irak, Suriye ve Libya'daki başarılı operasyonları, Doğu Akdeniz'deki haklarına sahip çıkıcı hamleler yapması ve coronavirüs sürecinde dimdik ayakta durmasının, coronavirüs süreci sonrası oluşacak yeni dünya düzeninde Türkiye'nin çok etkili olacağının işareti olduğunun konuşulduğu günümüzde, anlamlı değerlendirmeler yapan Stratejist Murat Akan, ABD ve İngiltere'nin İstihbarat Teşkilatlarının başına Türkçe bilen kişilerin atandığını belirterek, küresel güçlerin Türkiye'yi yakından takip etme arzusu ve davranışlarının Türkiye'den korktuklarını gösterdiğini söyledi.

 

KÜRESEL GÜÇLERİN TÜRKÇE BİLENLERİ İŞ BAŞINA GETİRMELERİNİN SEBEBİ?

 

Stratejist Murat Akan, ABD ve İngiltere'nin Türkçe bilenleri önemli görevlere getirmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''ABD’den sonra İngiltere’nin de İstihbaratın başına Türkçe bilen birini getirmesi tesadüf değil. CIA Başkanı Gina Haspel, Türkçe bildiği gibi, CIA’ye Türkçe bilen birçok ajan aldı. İngiltere’nin Türkiye eski büyükelçisi Richard More da MI6’nın başına getirildi. Korkuyorlar...'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Stratejist Murat Akan, Küresel güçler, Türkçe bilenler, Türkçe bilen göreve, İstihbaratlar, iş başına getirdi, Türkiye, bölgesel güç, Türkiye Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı