MHP Milletvekili Cemal Enginyurt MHP'den İhraç Edildi
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 12:37 Bu haber 19979 kez okundu
 
MHP Milletvekili Cemal Enginyurt MHP'den İhraç Edildi
MHP Merkez Disiplin Kurulu, kesin ihraç istemiyle disipline sevkedilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında kararını verdi.
MHP Haberi
MHP Milletvekili Cemal Enginyurt MHP'den İhraç Edildi

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, katıldığı bir televizyon proğramında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Ordu proğramına MHP'li Milletvekillerinin ve MHP İl Başkanlığının çağrılmadığını belirterek Ak Partili yöneticiler hakkında ağır sözler sarfettiği gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle disipline sevkedilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un MHP'den ihraç edildiğini açıkladı. 

 

MHP MDK'NIN CEMAL ENGİNYURT KARARI

 

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün açıkladığı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili Disiplin Kurulu kararında, ''21.07.2020 tarihinde MHP üyeliğinden kesin çıkarma talebi ile tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Ordu İli Altınordu İlçesi üyesi ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında, MHP Merkez Disiplin Kurulu’nun 30.07.2020 tarihinde yaptığı toplantı sonucu alınan karar ile MHP Tüzüğü'nün 78. maddesinin 'Kesin Çıkarma Cezasını Gerektiren Haller Başlıklı' 4. Bendinin c, e ve i fıkrası hükümleri uyarınca, parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verilmiştir.'' denildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, MHP Ordu Milletvekili, Cemal Enginyurt, ihraç edildi, MHP den ihraç edildi, ihraç kararı, MHP MDK, disiplin
Yorumlar
Haber Yazılımı