Türk Siyasi Hayatına Yeni Bir Siyasi Parti Daha Girdi
Haber Detayı
20 Temmuz 2020 - Pazartesi 12:08 Bu haber 10730 kez okundu
 
Türk Siyasi Hayatına Yeni Bir Siyasi Parti Daha Girdi
Yeni kurulan siyasi partinin kuruluş dilekçesi ve evrakları İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi.
SİYASET Haberi
Türk Siyasi Hayatına Yeni Bir Siyasi Parti Daha Girdi

CHP'den istifa ederek bağımsız kalan Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, uzun süreden beri hazırlandığı siyasi parti kurma çalışmalarını tamamlayarak, Yenilik Partisi adını koyduğu yeni siyasi partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na teslim etti.

 

YENİLİK PARTİSİ'NİN KURULUŞ DİLEKÇESİNİ NAZIM ÖZER VERDİ

 

Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın ''Türkiye’de yeni bir sayfa açıyoruz. 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü partimizi kuruyoruz.'' diyerek duyurduğu Yenilik Partisi'nin kuruluş dilekçesini  partinin kurucu üyelerden Nazım Özer İçişleri Bakanlığı'na teslim etti.

 

ÖZTÜRK YILMAZ'IN BUGÜN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

 

Yenilik Partisi kurucu üyesi Nazım Özer, yeni kurdukları partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, ''Yenilik Partisi'nin kuruluş dilekçesini ve evraklarını İçişleri Bakanlığı'na teslim ettik. Yeni kurduğumuz Yenilik Partisi'nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'nin bir yeniliğe ihtiyacı vardır. Bu yeniliğe talibiz. Partimizin içinde gençlere ve bayanlara olabildiğince ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bugün yapacağı Anıtkabir ziyaretinden sonra yeni kurduğumuz siyasi parti ile ilgili gereken açıklamaları yapacaktır.'' dedi.

 

Resim


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Öztürk Yılmaz, Yeni siyasi parti, Yenilik partisi, Yenilik Partisi Genel Başkanı, Türk siyasi hayatı, siyaset haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı