Adanalı Şehit Uzman Çavuş Alper Yaman Toprağa Verildi
Haber Detayı
19 Temmuz 2020 - Pazar 20:31 Bu haber 7767 kez okundu
 
Adanalı Şehit Uzman Çavuş Alper Yaman Toprağa Verildi
Adanalı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alper Yaman son yolculuğuna uğurlandı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Şehit Uzman Çavuş Alper Yaman Toprağa Verildi

Diyarbakır'da çıktığı operasyon esnasında kalp krizi geçirdikten sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Alper Yaman'ın cenazesi, Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.

 

ŞEHİT ALPER YAMAN'IN CENAZESİ YEŞİLDAM MAHALLE MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

 

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yaparken Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Alper Yaman'ın Türk Bayrağına sarılı cenazesi, helallik alınması için Yeşildam Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Alper Yaman'ın naaşı mahalle mezarlığında defnedildi.

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alper Yaman'ın cenaze törenine, eşi Sevilay, annesi Zülfi, kızları Sude ve Sıla, kardeşi İbrahim, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Adana Valisi Süleyman Elban, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Adana Milletvekilleri, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanları, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adanalı Şehit, Uzman Çavuş Alper Yaman, Şehit Cenaze töreni, Adana Ceyhan, Şehitlerimiz, Ceyhanda Şehit Cenazesi
Yorumlar
Haber Yazılımı