MHP'li Enginyurt'tan Ak Parti'ye Sitem Dolu Sert Sözler
Haber Detayı
20 Temmuz 2020 - Pazartesi 02:20 Bu haber 5821 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Ak Parti'ye Sitem Dolu Sert Sözler
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli üzerinden Ak Parti'ye sitem etti.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Ak Parti'ye Sitem Dolu Sert Sözler

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altaş TV'de katıldığı bir proğramda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Ordu proğramına MHP'li Milletvekillerinin ve MHP İl Başkanlığının çağrılmadığını belirterek, Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket edildiği halde kendilerinin toplantıya çağırılmamasını ve açıklanan fındık rekoltesini eleştirdi.

 

TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDEMİRLİ'Yİ YANLIŞ BİLGİLENDİRDİLER

 

İhracatçılar Birliği'nin 613 bin ton olarak açıkladığı fındık rekoltesini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 665 bin ton olarak açıkladığını belirterek, Bakan Pakdemirli'nin yanlış bilgilendirildiğini iddia eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon proğramında Ak Parti'ye sitem ederek, ''Bugün Tarım Bakanı Ordu'ya geliyor. Bolaman Rehabilitasyon Projesini açıklayacak. Bizi davet etmediler. İl Başkanımızı çağırmadılar. Hayırdır? Ne yaptık biz size? Biz fındık diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik?'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NI SAVUNDUĞUMUZ HALDE BİZİ YOK SAYDILAR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı her yerde savundukları halde kendilerinin dışlandıklarını belirterek, ''Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakı'ndan başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Her söze başladığımızda Cumhur İttifakı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün Tarım Bakanı. Biz anlatamıyor muyuz projeleri? Muhalefet mi ettik size?'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ak Partiye sitem, Ak Parti ve MHP, cumhur İttifakı, fındık rekoltesi, Ordu, MHP Ordu, toplantıya çağırmadılar
Yorumlar
Haber Yazılımı