MHP Adana İlçe Kongreleri Sürecini Başlattı
Haber Detayı
19 Temmuz 2020 - Pazar 18:53 Bu haber 9270 kez okundu
 
MHP Adana İlçe Kongreleri Sürecini Başlattı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Kozan'da düzenlenen toplantıda İlçe Teşkilatı kongrelerine yönelik çalışmaları başlattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İlçe Kongreleri Sürecini Başlattı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın ev sahipliğinde düzenlenen İl Divan Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşkilatlara yönelik 8 Temmuz 2020 Tarihli Genelgesi okunarak, İlçe Teşkilatı kongrelerine yönelik çalışmaları başlattı.

 

KONGRE SÜRECİNDE KULLANILACAK AFİŞ VE PANKARTLARIN PROĞRAMA UYMASI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Kongre çalışmalarımız, Genel Merkezimizle tam bir uyum içerisinde icra edilecektir. Hazırlanacak afiş, döviz, broşür, el ilanı ve diğer görseller, tespit edilmiş ana tema dışına çıkmayacaktır. Yayın, ilan, afiş, pankart ve sloganlarda tüzük ve programımızda yer almayan hiçbir şey kullanılmayacaktır." dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN HEDEFLERİNE YERELDEKİ ÇALIŞMALARIMIZLA DESTEK OLACAĞIZ

 

Türkiye'nin içeride ve dışarıda verdiği var oluş mücadelesine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Değerli arkadaşlar. Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in yarım asrı geçen mücadelesinin temelinde 'Önce ülkem ve milletim' ilkesi vardır. Bilge Liderimizin ilk olarak 1992'de Dünyaya ilan ettiği 'Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye Vizyonu', önümüzde duruyor. Engelleme çabalarına rağmen Cumhur İttifakı'nın azimle yürüdüğü bu hedef, aziz milletimizin hedefidir. Bizler de yereldeki çalışmalarımızla bu hedefe destek olacağız." dedi.

 

ADANA'NIN HER NOKTASINA KALICI HİZMETLER YAPMA HEDEFİNE KİLİTLENDİK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Yerelde ise hedefimiz, çıtayı daha da yükseltmektir. Vatandaşlarımız bize Adana'da yedi ilçede iktidar, Büyükşehirde ve sekiz ilçede muhalefet görevi vermiştir. Her yerde, her şartta, hiçbir bahane üretmeden vatandaşımıza hizmet etme gayreti içindeyiz. Şehirde, köylerde güzel tepkiler alıyoruz. Yüce Allah'ın izni, halkımızın desteğiyle önümüzdeki dönem, Adana'mızın her noktasında daha güzel ve kalıcı hizmetler sunma imkanımız olacak. Tüm planımızla, stratejimizle bu hedefe kilitlendik." dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Nihat Atlı, Şeref Dinç, Fikret Çilingir, Savaş Ağca, Hasan Öztuğ, Alev Ataş, İlçe kongresi süreci, Kozan
Yorumlar
Haber Yazılımı