MHP'li Enginyurt'tan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
13 Haziran 2020 - Cumartesi 18:06 Bu haber 2336 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Erdoğan ve Bahçeli'yi neden savunduğunu sosyal medyadan açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Erdoğan ve Bahçeli Açıklaması

Devlet Bahçeli ve MHP'yi eleştirenlere olduğu kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı eleştirenlere karşı sert ifadeler kullanan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan savunma nedenini açıklarken, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kırmızı çizgisi olduğunu söyledi.

 

YA DOSTSUNDUR YA DA DEĞİL. BİZ ÖLÜMÜNE DOSTUZ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ak Partilileri ve Cumhurbaşkanımızı, en çok niye sen savunuyorsun diyenler! Ak Parti ve MHP Cumhur İttifakı, yani pazara kadar değil mezara kadar bir birliktelik kurdu. Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimiz. Ya dostsundur, ya da değil. Biz ölümüne dostuz.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'Yİ SEVENİ KARDEŞ KABUL EDERİM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan, benim için önemli olan ikisi. Teferruata takılmayın, ikisinin söylediğine bakın. Herkes şunu bilsin! Cumhur İttifakının, tartışılmaz bir parçası olarak, Liderimiz Devlet Bahçeli beyin pazara kadar değil, mezara kadar sözünün inanırım. Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğanı seveni dost ve kardeş kabul ederim. Fitne, fesat ve dedikoduya fırsat vermeyelim. Sözüm herkese.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu, Cumhur İttifakı, Ak Parti ve MHP, Erdoğan ve Bahçeli kırmızı çizgimiz, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı