MHP'li Yalçın: Kirli Tezgahları Bahçeli Dağıttı
Haber Detayı
21 Mayıs 2020 - Perşembe 22:45 Bu haber 5484 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Kirli Tezgahları Bahçeli Dağıttı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türk Milletine ve Devletine karşı kurulan kirli tezgahları MHP Lideri Bahçeli'nin dağıttığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Kirli Tezgahları Bahçeli Dağıttı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ali Babacan'ın siyasette çuvallamasında ve kirli tezgahların dağıtılmasında MHP Lideri Bahçeli'nin çok büyük payı olduğunu belirterek, siyasi kariyerlerini borçlu oldukları yere şükranlık duymayanların Türk milletine de nankörlük edeceğini söyledi.

 

ALİ BABACAN'IN SİYASETTE ÇUVALLAMASININ ARDINDA DEVLET BAHÇELİ FAKTÖRÜ VAR

 

Siyasette millete neler vadettiğini izah etmek yerine yalan, iftira ve inkâra tenezzül ederek yumruk yerine dillerini kullanıp onu her yere sokanlar, millet tarafından ringden indirilerek müsabakadan men edilir. Ali Babacan’ın, bunca yıl başka aktörlerin gölgesinde ve sayesinde politikada yer aldıktan sonra yeni demokrasi ringinde şimdiden çuvallamasının arkasındaki Devlet Bahçeli faktörü ayan beyan ortadadır.

 

KİRLİ TEZGAHLARIN DAĞITILMASINDA DEVLET BAHÇELİ'NİN PAYI İNKAR EDİLEMEZ

 

Türkiye’de bugüne kadar birçok kirli tezgâhın dağıtılmasında, “memleket” ve “millet” gibi kutsallar istismar edilerek kurulan çirkin “masaların” tekmelenmesinde, bilge bir taktisyen ve bitirici darbeler vuran bir siyaset ustası olan Sayın Devlet Bahçeli’nin payı inkâr edilemez.

 

SİYASİ KARİYERLERİNİ BORÇLU OLDUKLARI YERE ŞÜKRAN DUYMAYANLAR TÜRK MİLLETİNE DE NANKÖRLÜK EDER

 

Ali Babacan gibi bugün başka kulvarlara savrularak aslından uzaklaşan kaypak politikacıların, ekmek yedikleri ve yetiştikleri kapıya nankörlük etmesi de işin bir başka manidar tarafıdır. Ali Babacan örneğinde olduğu üzere; eriştikleri siyasi kariyeri borçlu oldukları kapıya minnet ve şükran duymayanların, millete de hesapsız nankörlükler edeceği gün gibi aşikârdır. Sayın Devlet Bahçeli; vaktiyle bulundukları sorumlu mevkileri bugün Ali Babacan gibi yok farz eden yeni tüy sıklet boksörlerin gardını çabuk düşürmüş, bunların demokrasi maskesi arkasındaki gerçek yüzlerini kamuoyuna göstermiştir.

 

BAHÇELİ, 2023'E GİDEN YOLDAKİ GİZLİ ŞER İTTİFAKLARINI ERKEN TEŞHİS ETTİ

 

Sayın D.Bahçeli, 2023’e giden yolda erkenden kurulan gizli şer ittifaklarını vaktinde deşifre etmiş, maskeleri düşürmüştür. Sayın D.Bahçeli, şimdiden şer ittifakında kendileriyle birlikte yer alacaklara rüşvet vereceğini açıktan beyan eden CHP’nin kirli ticaretini ifşa etmiştir. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, milletin büyük ve ağır emaneti olan milletvekili gömleğini panayıra düşürüp bir Pensilvanya dolarına pazarlamaya kalkan değer düşkünü simsar rolünü üslenen CHP’yi cürmümeşhut hâlinde yakalamıştır.

 

BAHÇELİ'YE VE MHP'YE SALDIRILARIN PERDE ARKASINDA NE VAR?

 

Siyasetin de ırzı, namusu vardır ve Sayın Genel Başkanımız; ilelebet korunması gereken bu değerlere ilişilmesine karşı çıkmıştır. Türkiye’de yeniden çok aktörlü oyunlar sahnelemeye ve demokrasi gemimizi karanlık sulara sürüklemeye dönük kirli hesapları gün yüzüne çıkarmıştır. Sayın Genel Başkanımızın ve MHP’nin son günlerde sık sık hedefe konması bundandır. Sayın Devlet Bahçeli; eşek arılarının FETÖ mamulü kovanına çomak sokunca, hep bir ağızdan hiddetle vızıldayan mahlûkat, topyekûn saldırıya geçmiştir.

 

DEMOKRASİMİZİN GARANTÖRÜ TÜRK MİLLETİMİZİN İRADESİDİR

 

Türkiye’de meşruiyet ve millî irade; müdahaleciliğin, vesayetçiliğin, darbeci ve Jakoben zihniyetin tasallutu altındadır. Lakin şer ittifakının göz ardı ettiği en önemli husus, millet iradesidir. Demokrasimizin garantörü bizzat millettir. Zilletçiler; ölesiye korktukları Cumhur İttifakından, günü geldiğinde bir demokrasi dayağı daha yiyeceklerdir. Yanlış ve kirli hesabın sandıktan döndüğü, demokrasi tarihimize geçmiş bir yığın tecrübeyle sabittir.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yalçın:, Kirli, Tezgahları, Bahçeli, Dağıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı