MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Eleştiri
Haber Detayı
21 Mayıs 2020 - Perşembe 20:30 Bu haber 3160 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Eleştiri
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkiye'de kimlerin kimlerle birlikte siyaset yaptığını görmek için fırsata gerek olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Sert Eleştiri

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamalarına cevap vererek, kimlerin kimlerle birlikte siyaset yaptığını görmek için fırsata gerek olmadığını zaten cümle alemin bildiğini söyledi.

 

FIRSATA GEREK YOK ZATEN CÜMLE ALEM BİLİYOR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP Milletvekillerini kiralamayı savunan, MHP’siz Meclis hayali kuran CHP’li Özel 'CHP ile Pkk'yı aynı safa koyacak fırsat bulmaya çalışıyorlar' demiş. Fırsata gerek yok. CHP'nin terör örgütlerine sahip çıktığını, onlarla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğini cümle alem biliyor.'' dedi.

 

MİLLİ HASSASİYETİ OLANLAR TASFİYE EDİLMEDİ Mİ?

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Pkk'ya sahip çıkıp taleplerini kanun teklifi olarak veren, teröristle mecliste basın toplantısı yapan, cenazelerine katılan, Pkk'nın siyasi uzantısı Hdp ile ittifak yapan, fetöcülere sahip çıkan CHP değil midir? Ypg'yi terör örgütü olarak görmeyen Kılıçdaroğlu değil midir? Milli hassasiyeti olanları tasfiye edip hdp, pkk, fetö destekçilerini CHP yönetimine alan, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerine savaş açan, Anayasanın ilk 3 maddesini değiştireceğini ve Anayasadan Türk Milleti ibaresini çıkaracağını söyleyen Kılıçdaroğlu değil midir?'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Manisa, Kimler kimlerle siyaset yapıyor, MHP Haberleri, Türkiye siyaset, muhalefet, iktidar
Yorumlar
Haber Yazılımı