Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Coronavirüs Uyarısı
Haber Detayı
24 Mart 2020 - Salı 10:14 Bu haber 4310 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Coronavirüs Uyarısı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayanlara yardım edileceğini açıkladı
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Coronavirüs Uyarısı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstünde olanlara ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildiğini belirterek, evden çıkamayan vatandaşlara ihtiyaç duymaları halinde tüm Ülkü Ocakları Teşkilatlarının yardımcı olacağını açıkladı.

 

TÜM TEŞKİLATLAR EVDEN ÇIKAMAYANLARA YARDIMCI OLACAK

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, ''Yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirli yaşın üzerinde olan veya kronik rahatsızlığı bulunan kişilerde daha tehlikeli boyutlara ulaşmakta ve virüs dolayısıyla ölümlerin oransal olarak 65 yaş üstü vakalarda yoğunlaştığı görülmektedir. Devletimiz 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza, koronavirüsten korunmaları için sokağa çıkma yasağı getirmiştir. Elbette bu vatandaşlarımız arasında yalnız yaşayanlar yahut yakınları uzakta olanlar bulunmaktadır. Ülkü Ocakları olarak sokağa çıkma yasağı kapsamındaki büyüklerimizin veya sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları olduğu her durumda yanlarındayız. Unutmayın ki her Ülkücü sizin yakınınızdır, evladınızdır. Her Ülkücü Bir Evlat'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları, Genel, Merkezi'nden, Teşkilatlara, Coronavirüs, Uyarısı, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı