MHP'den Başörtüsü Düşmanı Can Ataklı'ya Sert Tepki
Haber Detayı
24 Mart 2020 - Salı 00:22 Bu haber 3105 kez okundu
 
MHP'den Başörtüsü Düşmanı Can Ataklı'ya Sert Tepki
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, başörtülü öğretmenin ders anlatmasına çirkin laf eden Can Ataklı'ya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Başörtüsü Düşmanı Can Ataklı'ya Sert Tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesiyle başlayan uzaktan eğitimde, EBA derslerini anlatan başörtülü öğretmenlere, Tele 1 Kanalından çirkin laflar eden Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı'ya tepki gösterdi. Enginyurt, coronavirüsten en çok Ak Partililerin etkileneceğini söyleyen CHP'li Şeyda Taluk'a da sosyal medyadan tepki gösterdi.

 

CAN ATAKLI'NIN BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRETMENLERE ÇİRKİN SÖZLERİ

 

Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı, ''Milyonlarca öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmeni vermek çok yanlış. Bana bunu özgürlük mözgürlük falan diye anlatmayın kardeşim. Öğretmenin görüntüsü türbanlı öğretmen değil. İmaj olarak değil. Var mı, maalesef var. Bana göre yanlış ama var. İlk gün türbanlı öğretmenle başlamak kadar facia bir şey olamaz. Burada bari yapmayın ya." dedi.

 

CEMAL ENGİNYURT'UN CAN ATAKLI'YA TEPKİSİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Can Ataklı denilen ilginç tip 'Türbanlı öğretmeni olan var, olmayan var. Hiç türbanlı öğretmen görmemiş olan var. İlk gün türbanlı öğretmenle başlamak kadar facia bir şey olamaz. Burada bari yapmayın ya.' diyerek Milli Eğitim Bakanına tepki göstermiş. Allah seni perişan etsin Can Ataklı.'' dedi.

 

CEMAL ENGİNYURT'TUN ŞEYDA TALUK'A TEPKİSİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüsün seçmen açısından en çok Ak Parti'yi etkileyeceğini söyleyen CHP'li Şeyda Taluk'a da tepki göstererek, ''Halk TV'de, 70 lik Ayşe Nur'la sohbet eden CHP'li Şeyda Taluk,  'Korona Virüsü yaşlıları vuruyor, Ak Parti seçmeni de hep yaşlı, onlar daha fazla etkilenecek.' demiş. Taluk denilen sapkın ruhlu, İnsan düşmanı zavallı. Ölüm sıralı olmaz, vadeyle gelir. Bu kin ve nefrette boğulun inşallah.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Başörtüsü, Düşmanı, Can, Ataklı'ya, Sert, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı