Kozan Ülkü Ocakları'ndan Yardım Kampanyası
Haber Detayı
03 Ağustos 2021 - Salı 19:15 Bu haber 3048 kez okundu
 
Kozan Ülkü Ocakları'ndan Yardım Kampanyası
Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, yangından zarar gören vatandaşların ve hayvanların ihtiyaçlarını yardım kampanyası ile karşıladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Kozan Ülkü Ocakları'ndan Yardım Kampanyası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın yangında zarar görenlere yardım edilmesi konusunda Teşkilatlara verdiği talimatlardan sonra Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut'un yönlendirmesiyle harekete geçen Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, içerisinde yangından zarar gören vatandaşların bardak, çatal, tencere, yatak, halı, battaniye, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçları ve hayvanların yem ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin bulunduğu bir tır dolusu yardımı yerlerine ulaştırdı.

 

KOZAN ÜLKÜ OCAKLARI MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIN YANINDA

 

Kozan'da orman yangınının ilk çıktığı saatlerde yangın söndürme faaliyetlerine katılan ve ekiplerin su ve kumanya ihtiyaçlarını karşılayan Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, yangında evi zarar gören vatandaşlara Ülkü Ocakları'nın yurdunu açarak barınma ihtiyaçlarını karşılamıştı. Mağdur olan vatandaşlara yanlarında olduklarını hissettiren Başkan Yılmaz, son olarak yangında zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlattı. 

 

YANGINDA ZARAR GÖREN VATANDAŞLARA BİR TIR MALZEME YARDIMI

 

Yangında zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlatan Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kozan Ülkü Ocakları olarak Kozanımızın bazı noktalarında çıkan yangın felaketinden ötürü İl Başkanımız Sayın Çağrı Korkut'un talimatıyla evini ve eşyalarını kaybeden hemşehrilerimize toplanan yardımları mağdur olan vatandaşlarımıza ilettik. Yardımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yardımda bulunan tüm halkımızın yardımlarını Allah kabul eylesin.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN AÇIKLAMA

 

Kozan'da orman yangının başlamasıyla birlikte Devletinin ve vatandaşlarının yardımına koşan Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yilmaz'a teşekkür eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, yaptığı açıklamada, ''Orman yangını çıkan her bölgede olduğu gibi Kozan'da yangın çıkmasıyla birlikte yangın söndürme çalışmalarına katılan, yangında evi zarar gören vatandaşlara Ülkü Ocakları'nın yurdunu açarak barınma ihtiyaçlarını karşılayan ve yangında zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlatarak malzemeleri yerlerine ulaştıran Kozan Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Harun Yilmaz'a ve çalışmalarda emeği geçen Ülküdaşlarıma teşekkür ederim.'' dedi.

 

 

 Bir Harun Yilmaz dahil 5 kişi görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve yol görseli olabilir

 

Bir çocuk, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

Bir Harun Yilmaz dahil 10 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kozan Ülkü Ocakları, Harun Yılmaz, Çağrı Korkut, orman yangını, kampany
Yorumlar
Haber Yazılımı