MHP'li Erkan Akçay'dan Akşener'i Bitiren Tespitler
Haber Detayı
27 Ekim 2023 - Cuma 10:18 Bu haber 1926 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay'dan Akşener'i Bitiren Tespitler
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, her şeyini ortaya döktüğü Meral Akşener'i bitiren tespitlerde bulundu.
- Haberi
MHP'li Erkan Akçay'dan Akşener'i Bitiren Tespitler

Filistin'e destek verenleri samimiyetsizlikle suçlayıp İsrail yanlısı ifadeler kullanarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, her şeyini ortaya döktüğü Meral Akşener'i bitiren tespitlerde bulundu.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN MERAL AKŞENER'İ BİTİREN TESPİTLER!

 

İP başkanı terörist Demirtaş’ın avukatlığını yapmakta, “HDP, legal ve meşru bir partidir. AK Parti ve MHP, HDP'yi şeytanlaştırdı.” diyerek pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’yi meşrulaştırma çalışmıştır. İP başkanı “Öcalan'a ev hapsi imkânı tanınmalı, görüntülü veya görüntüsüz olarak telefonla televizyona çıkarılmalı” ve “Öğrenci andı herkese hitap etmiyor,” diyen Salim Ensarioğlu’nu önce İP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili yapmıştır.

 

İP başkanı “Leyla Zana ilk kıvılcımı attı. Özerklik yetmiyor. Ellerimizi taşın altına koyarak Apo’yu ev hapsine yollayacağız.” diyen Bahadır Erdem’i İP Genel Başkan Yardımcısı milletvekili adayı yapmıştır. İP başkanı “Türkiye Cumhuriyeti devleti katil bir devlettir, seri katildir. Bu devleti yıkmamız gerekiyor.” dediği için gözaltına alınan HDP milletvekilinin serbest bırakılmasını tweet atarak kutlamıştır.

 

Cumhur ittifakı, Türkiye merkezli ve çok yönlü bir dış politika yürütmekte, tüm meselelere Ankara merkezli bakmakta, tüm sorunları Türkiye’nin hak ve çıkarlarını koruyarak adil ve kalıcı çözümlere kavuşturmaktadır. Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet eden, yabancı büyükelçilerle mutad toplantılar yapan İP başkanı son grup toplantısında “Türk milleti; ne Rusya’nın ne Amerika’nın ne Çin’in ne de Ortadoğu’nun yanına yedeklenecek aparat değildir” demiştir. Bu tam bir siyasi ikiyüzlülüktür.

 

24 Eylül 2019’da “Amerika’nın teklifini kabul edip S-400’leri aktive etmeyelim. Amerika ile iyi geçinelim.” diyen İP başkanı, 24 Şubat 2022’de “Türkiye, S-400’lerden acilen kurtulmalı” demiştir. Tüm askeri ve siyasi uzmanlar Türkiye’nin milli güvenliği için S-400’lerin gerekli olduğunu söylemektedir. İP başkanı ise “ Amerika ile iyi geçinelim. S-400’leri aktive etmeyelim. S-400’lerden kurtulalım” diyerek ABD’nin aparatlığına soyunmuştur.

 

14 Mayıs Seçimlerinden önce HDP ve terör elebaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik tehditlerine karşı tek kelime etmeyen İP başkanı, 14 ve 28 Mayıs Seçimlerinde Türk Milletinden yediği tokadın acısıyla milliyetçilik maskesine bürünerek ahkâm kesmeye başlamıştır. İP başkanına sormak gerekir: Kılıçdaroğlu, “Demirtaş ve Kavala’yı serbest bırakacağız.Yerel yönetimlere özerlik gelecek.Kayyuma son verilecek.Suriye’den çekileceğiz. S-400’lerden vazgeçeceğiz. İhraç edilen KHK’lıları göreve iade edeceğiz” derken milliyetçilik aklına gelmedi mi?

 

İP başkanına sormak gerekir: HDP, “Bu seçim Öcalan’ın özgürlük seçimidir. Yüzyıllık Türkiye’den hesap soracağız.” derken, Kandil’deki terör elebaşları Türkiye’yi tehdit ederken, fetöcü hainler Türkiye’ye saldırırken milliyetçilik aklına gelmedi mi? İP başkanına sormak gerekir:Pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapan sen değil misin? ‘Fırat'ın doğusuna gidilecek de ne olacak?’diyerek Suriye’nin kuzeyindeki pkk ve ypg terör örgütlerine karşı yapılan Fırat Kalkanı operasyonuna karşı çıkan sen değil misin?

 

İP başkanına sormak gerekir: Mavi Vatan’daki meşru haklarımız için Libya ile imzaladığımız anlaşmaya karşı “RED” oyu kullanan İP değil midir? Mehmetçiğimize iftira atan pkk destekçisi Tabipler Birliği Başkanı ile Meclis’te ortak basın toplantısı yapan İP değil midir? Terör örgütleriyle iltisaklı olanların kamu kurumlarına sızmasını engellemek için çıkarılan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununa karşı çıkarak ret oyu kullanan, bu kanuna karşı CHP ve HDP ile birlikte TBMM’de ortak basın toplantısı düzenleyen İP değil midir?

 

Terörizmin Finansmanının Önlenmesine yönelik kanunun TBMM Genel Kurlundaki görüşmeleri sırasında CHP ve HDP ile birlikte ağız birliğiyle konuşup, el birliğiyle ret oyu kullanan İP değil midir? CHP, HDP ve SP ile birlikte Türkiye’nin üniter yapısını bölmeye yönelik Anayasa toplantıları yapan; Anayasa’dan “Devletin resmi dili Türkçedir”, “Atatürk, Atatürk Milliyetçiliği”, “Türk ve Türk Milleti” ibarelerini çıkarma konusunda anlaşan İP değil midir?

 

“Burası Kürdistan” diyenler karşısında sessiz kalan, şehidimizin bacısına küfür eden İP’li milletvekiline sahip çıkıp tekrar aday gösteren, şehit yakınlarına hakaret eden sen değil misin? İP başkanı 28 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek Büyük Filistin Mitingine ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce miting yapılmaz’ diyerek karşı çıkmış! Devamında, 28 Ekim’de Ankara’da İP’in kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını söylemiş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce miting yapılmaz diyerek Büyük Filistin Mitingi’ne karşı çıkacaksın, konuşmanın devamında da “28 Ekim’de Ankara’da İyi Parti’mizin, kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız” diyeceksin. Bu ne ikiyüzlülüktür? İP başkanı “29 Ekim’den bir gün önce miting yapılmaz” diyerek Büyük Filistin Mitingi’ni engellemeye çalışmaktadır. Kudüs Miraç’tır. Mescidi Aksa ilk kıblemizdir. Görülen o dur ki, İP başkanı ya kıblesini şaşırmıştır ya da yönünü İsrail’e çevirmiştir.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Erkan Akçay, Filistin, milliyetçi, tüm foyasını, ortaya döktüğü, t
Yorumlar
Haber Yazılımı