MHP'li Ersoy: Zalimlerin Karşısında Olacağız
Haber Detayı
14 Mart 2020 - Cumartesi 22:57 Bu haber 2066 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Zalimlerin Karşısında Olacağız
SİYASET Haberi
MHP'li Ersoy: Zalimlerin Karşısında Olacağız

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milliyetçi Hareketin haklı davasından vazgeçmeden zalimlerin karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından Erciyes'te bulunan bir cafede düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, haklı davalarından vazgeçmeden zalimlerin karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi. MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Ferhat Temizer, MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, MHP Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Merve Akıllı, MHP Melikgazi İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında, dört aylık dönemin değerlendirmesi yapıldı.

 

50 YILLIK TECRÜBE İLE 18 YAŞINDAKİ HEYECANLA ÇALIŞACAĞIZ

 

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ''Görev yaptığımız dört aylık süre zarfında her gün vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu sürede halkımızın partimize olan teveccühünü ve güvenini gözlemledik. İnsanların partimize olan güveni, bir siyasi partiden daha ötesine geçmiş durumdadır. Bu kapsamda yine içerisinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı dolayısıyla olumlu dönüşler olduğunu görüyoruz. Bu mayanın Kayseri'de sarsılmaz bir şekilde tuttuğunu yerinde müşahede ediyoruz. Bizim açımızdan sevindirici bir gelişme olduğunu belirtmek isterim. Şüphesiz ülkücü hareket daima 18 yaşındadır. 18 yaşındaki ruhla hareket ediyoruz. 50 yıllık bir millet aklının getirmiş olduğu tecrübeyle, 18 yaşındaki ruhun heyecanıyla da çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ''Kayseri'nin proplemlerini TBMM'ye taşıyarak, proplemlerin çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. Bu millete mahcup olmamak için, partimizi bir adım daha öteye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için esas olan teşkilatlardır. Kayseri'de İl Teşkilatımız ve 16 ilçe teşkilatlarımızla birlikte, ülkü ocaklarımız, taş medreseliler, diğer bağlı kurum ve kuruluşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Cumhur İttifakı ile birlikte de Kayseri'mizde gerek büyükşehir belediyesi ile gerekse bizim kendi ilçe belediyelerimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyoruz. Bizler liderimizin işaret ettiği noktadayız. Bu zamana kadar hep böyle olduk. Bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

HAKLI DAVAMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ ZALİMLERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ''Hepimizin ortak çalışmalarıyla MHP Kayseri'de büyürken, daha çok çalışarak daha başarılı olabiliriz. Çünkü Kayseri milliyetçi, ülkücü hareketin kalesidir. Kayseri, MHP'nin neleri başarabileceğini gördü ve biz birinci parti olma yolundayız. Biraz daha gayret ederek, toplumun beklentisi olan konuların üzerine gideceğiz. Biz zalimlerin karşısında olacağız, haklı davamızdan da kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. Sesimizi gerektiği yerde yükseltmesini bileceğiz. Çünkü bu yükselen ses, toplumun beklediği sestir. Ancak bunu biz yaparsak MHP yapar anlayışı ile toplumda da böyle bir beklenti var. Yoksa bizim hiç kimsenin şahsiyeti ile onuru ile karakteri ile bir meselemiz yok. Bir yerde bir yanlış varsa, bu yanlışa yanlış diyeceğiz. Kayseri'de oturmuş olan sen, ben, bizim oğlan yapısıyla bu işin olmadığını, olmayacağını, buna birilerinin dur diyeceğini biz yüksek sesle haykırarak ve gerektiği yerde hodri meydan demesini bilerek bunu gerçekleştireceğiz." dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Ersoy:, Zalimlerin, Karşısında, Olacağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı