MHP'li Depboylu'dan Hükümete Kutlama
Haber Detayı
14 Mart 2020 - Cumartesi 21:27 Bu haber 1865 kez okundu
 
MHP'li Depboylu'dan Hükümete Kutlama
MHP Haberi
MHP'li Depboylu'dan Hükümete Kutlama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Coronavirüs salgınına karşı tedbirleri zamanında alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı kutladığını söyledi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Teşkilatı'na ziyarette bulunarak, İl Başkanlığı görevine getirilen Haluk Alıcık'a başarılar diledikten sonra, farklı siyasi partilerden istifa edip MHP'ye katılan gruptan 6 kişiye rozetlerini taktı. Büyük bir katılım töreni yapılması planlanırken coronavirüs tedbirleri gereği temsili olarak 6 kişinin rozetleri takıldığı ve büyük katılım töreninin ileriki tarihlerde yapılacağı bildirildi. 

 

TEDBİRLERİ ZAMANINDA ALAN SAĞLIK BAKANINI KUTLUYORUM

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ziyarette yaptığı konuşmada, ''Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden coronavirüs salgınından dolayı zorlu bir süreçten geçiyoruz. Coronavirüse karşı birçok ülke hazırlıksız yakalandığı için çok sayıda hastalanan vatandaşla birlikte ölenler oldu. Devletimiz tam zamanında tedbirini aldı. Çok titiz bir çalışma göstererek tedbirleri alan Sağlık Bakanımızı kutluyoruz. Milli Eğitim Bakanı ile diğer bakanların yaptığı toplantıda alınan önlemler tabii ki testi kırılmadan alınan önlemler. Bu tehlike kalkana kadar kimse kimseye zarar vermesin. Çok şükür, Aydın'da şu ana kadar herhangi bir vaka yok." dedi.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ GEREĞİ TOKALAŞMAYI KALDIRDIK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ''Türkiye'de koronavirüs vaka sayısının az olması tehdit bulunmadığı anlamına gelmez. Bu yayılmayacağı anlamına gelmiyor. Herkes gereken tedbiri elden bırakmamalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tokalaşmayı kaldırdık. İnşallah bu süreci de atlatacağız. Çok büyük bir salgın haline Türkiye'de gelmeyecek ama tedbirli olmak zorundayız." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Depboylu'dan, Hükümete, Kutlama,
Yorumlar
Haber Yazılımı