MHP'li Yalçın'dan Şaşıran Akşener'e Kapaklık Tavsiye
Haber Detayı
26 Ekim 2023 - Perşembe 19:09 Bu haber 1482 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Şaşıran Akşener'e Kapaklık Tavsiye
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Meral Akşener'e tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Şaşıran Akşener'e Kapaklık Tavsiye

Filistin'e destek verenleri samimiyetsizlikle suçlayıp İsrail yanlısı ifadeler kullanarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, pusulayı tamamen şaşıran Meral Akşener'e, katliamlarını sürdüren İsrail'in durdurulması için çözüm üreten MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yerine, en büyük soykırımı yapan 21. Yüzyıl'ın Hitler'i Netanyahu'ya saydırmasını tavsiye etti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN İSRAİL'İN DURDURULMASI İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİSİ

 

Filistinlilere yönelik katliamlarını sürdüren İsrail'in saldırılarının durdurulması için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şahsına yönelik 'önden siz buyurun' diye alaycı bir üslupla karalama kampanyası başlatanlara verdiği cevapta, ''Hiç merak buyurmasınlar, bizim anlayış ve anılarımızda kimin arkadan geleceğine bakmadan önden gider şehit Önkuzular. Devletim istesin, milletim destek versin, şartlar da öyle gerektirsin, şayet Gazze’deki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapan taşıyla insanlık mevziisine girmek için yola revan olmazsam namerdim.'' demişti.

 

MERAL AKŞENER'İN DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN HADSİZ SÖZLERİ

 

Türk Milliyetçilerinin oylarını sol cenaha yamama görevini icra ederken, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte bile yol yürüdüğünü unutup, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener, ''Mehmetçik Gazze’ye! diye slogan atan zihniyetin, dolduruşuna gelenler var. Milliyetçilik bu değildir. Şayet bu arkadaşlar Gazze’yi de, bir vatan toprağı olarak görüyorlarsa ve vermiş oldukları 24 saatlik mühlet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre o zaman buyursunlar görevlerinden istifa edip, Gazze’ye gitsinler. Sosyal medyada sergiledikleri bu vatanperverliklerini sahada da gösterip, Gazze’ye gitsinler.'' dedi. 

 

21. Yüzyıl'ın en büyük soykırımını yaparak resmen savaş ve insanlık suçu işleyen İsrail'e tek laf edemeyenlerin arasında yer alan Meral Akşener, Hamas'ın başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu'nu bahane ederek İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki göstermek yerine hedef saptırmayı tercih edip, Gazze'yi hedefe koydu. Filistin'e destek verenleri samimiyetsizlikle suçlayıp İsrail yanlısı ifadeler kullanan Meral Akşener'e, sosyal medyadan tepki yağdı.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçiliğini sorgulama hadsizliğine düşen Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP Müdiresi Meral Akşener temelli pusulayı şaşırdı. Gazze'de her gün yüzlerce çocuk, yüzlerce anne ve baba katledilirken Akşener'in iç politikada ana baba edebiyatı yapması, edepsizlikten de öte seviyesizlik ve ahlaksızlıktır. Yazıklar olsun! Filistin, ortak tavır alınması gereken millî bir meseledir. Arsız Müdire Hanım Sayın Genel Başkanımıza saldıracağına, günümüzün Hitler'i Netanyahu'ya saydırsın.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, Filistin, milliyetçi, tavsiye
Yorumlar
Haber Yazılımı