MHP'li Enginyurt'tan İçimizdeki Bizanslılara Tepki
Haber Detayı
30 Mayıs 2020 - Cumartesi 17:48 Bu haber 2232 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan İçimizdeki Bizanslılara Tepki
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fetih Suresi'nin okunmasına çıldıran Yunanlıları anladığını ancak içimizdeki Bizanslıları anlayamadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan İçimizdeki Bizanslılara Tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fetih Suresi'ni işgalci, talan ve sömürgecilik gibi sözlerle hedef alarak Fetih Suresi'nin Ayasofya’da okunmasını çağ dışı bulan TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a tepki göstererek, İstanbul'u Fethettiğimizden dolayı Ayasofya'da Fetih Suresi okununca çıldıran Yunanlıları anlayabildiğini ancak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup ülkemizde beslenen içimizdeki Bizanslıların niye çıldırdığını anlayamadığını söyledi.

 

ECDADIMIZ İSTANBUL'U FETHETMİŞ AMA İÇİMİZDEKİ BİZANSLILAR ... 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fetih Suresi'ni hedef alan Merdan Yanardağ'a tepki göstererek, ''Merdan Yanardağ denilen kişiliksiz! Fetih Suresi'nin okunması, bu çağda çok yanlıştır demiş. Yanlış olan tek şey! Senin gibi Bizans dönmelerinin hala içimiz de dolaşıyor olması. Çukur Merdan! Abd, Irak'ta, Suriye'de ne arıyor sordun mu? Soramazsın, çünkü içimizde beslenen hainlersiniz. Ecdad İstanbul'u Fethi başarmış, Allah razı olsun. Lakin, hala içindeki Bizanslıları temizleyememişiz. İçimizde ki Bizanslılar! Dışarıdaki Bizanslıdan daha hain, daha kahpe!'' dedi.

 

FETİH SURESİ OKUNDU DİYE ÇILDIRAN YUNANLI'YI ANLARIM İÇİMİZDEKİLERİ ANLAYAMADIM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Fetih Suresi'ni okuyanlar, sizi çıldırttı. Neden okundu diyorsunuz? Merak buyurmayın. Öldüğünüzde size Fatiha okuyacak kimseniz olmayacak. Fetih suresi okundu diye çıldıran, kuduran Yunanlı'yı anlarım. Bizans İmparatorluğu'nu yıktık, İstanbul'u aldık, Ayasofya'da Ezan okuduk. Sizi anlayamadım! İstanbul'da yaşayan,T.C. kimliği taşıyan, bu Ülkeden beslenenler sizi anlayamadım! Aslın da anladım, sahibinize itlik yapıyorsunuz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu, Ayasofya, Fetih Suresi, İçimizdeki Bizanslılar, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı