MHP'li Yıldırım'dan Davutoğlu ve Babacan'a Tepki
Haber Detayı
30 Mayıs 2020 - Cumartesi 19:03 Bu haber 2415 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım'dan Davutoğlu ve Babacan'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partilerinin hangi amaca hizmet ettiğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım'dan Davutoğlu ve Babacan'a Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Türk Milletini kandırdığını belirterek, fikirleri birbirine benzemeyen toplulukları Pensilvanya'nın da bir ayağı olduğu üst bir aklın biraraya getirdiğini, özellikle Milliyetçi Muhafazakar Merkez Sağ oyların CHP tarafına devşirildiğini söyledi.

 

BİRBİRİNE BENZEMEZLERİ PENSİLVANYA'NIN DA BİR AYAĞI OLDUĞU ÜST AKIL BİRARAYA GETİRDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, fikirleri birbirine benzemeyen toplulukları üst bir aklın biraraya getirdiğini belirterek, ''Burada şu insanları bu odaya toplasanız bir saat oturtsanız hiç kimsenin hiç kimseyle ortak bir noktaları yok. Kimse kimseyle sohbet edemez, PKK'lı ile ülkücünün ne ortak noktası var. Milli Görüşçüyle Kemalistin ne ortak tarafı var. Ama bir ortak noktaya bir üst akıl getirdi. Üst aklın bir ayağı Pensilvanya'dadır. Şimdi bu üst akıl AK Parti'de vaktiyle bakanlık ve başbakanlık yapmış bazı kişilere popülist bir isimle parti kurdurdu. Deva Partisi, Gelecek Partisi, İyi Parti. Baktığınızda popülist kulağa hoş gelen isimler. Burada maksat ne? Merkez sağın milliyetçi ve muhafazakar kesimin oyunu CHP'nin değirmenine getirebilmek.'' dedi.

 

ALİ BABACAN VE AHMET DAVUTOĞLU SEÇMENLERİ KANDIRIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''CHP'ye oy vermeyen vatandaşların oyu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan vasıtasıyla alınmaya çalışılıyor. Seçmeni bir noktada kandırmadır. Seçmen CHP'ye oy vermediği halde kendine göre milliyetçi ve muhafazakar bir partiye oy verecek. Ama verdiği oy CHP'nin hanesine yazılacak. Yeni kurulan partilerin AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'yi hedef alması, siyaseten normaldir. Anormal olan milliyetçi muhafazakar oyların CHP'nin hanesine taşınmasıdır. Bunu taşıyan da Babacan ve Davutoğlu'dur. Bir taraftan bakıyorsunuz HDP ile ayrı organizasyon var. Önümüze çıkan tablo bu." dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Yaşar Yıldırım, Ahmet Da
Yorumlar
Haber Yazılımı