MHP'li Çetinkaya'dan Siyasi Çömezlere Gönderme
Haber Detayı
22 Mayıs 2020 - Cuma 03:34 Bu haber 8009 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Siyasi Çömezlere Gönderme
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, kirli oyunları bozulan siyasi çömezlerin MHP ve Liderine saldırmaya çalıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Siyasi Çömezlere Gönderme

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milletine ve Devletine karşı kurgulanan kirli oyunları bozmakta usta olduğunu belirterek, siyasette cirmi kadar yer kaplayıp hiç bir hükmü olmayan çömezlerin MHP ve Liderine saldırarak gülünç duruma düştüklerini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ KİRLİ OYUNLARI BOZMAKTA USTADIR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP Lideri Bahçeli'nin siyasette iyi bir oyun kurucusu olduğu kadar iyi bir kirli oyun bozucusu olduğunu belirterek, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin herkes tarafından bilinen bir özelliği vardır. Feraseti ve mücadele hayatındaki tecrübesi ile siyasette kurgulanan çirkin oyunları farkeder ve bozar. ‬Bu durum en çokta cirmi kadar yer kaplayan ahmakları öfkelendirir.'' dedi.

 

KİRLİ OYUNLARI BOZULAN ÇÖMEZLERİN MHP'YE SALDIRMASI KOMİKTİR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, siyasette hükmü olmayan çömezlerin ahkam kesmeye çalıştığını belirterek, ''Haliyle bu konuya bağlı olarak, “Yumurtana göre gıgılla” diye Anadolu’muzda güzelde bir söz vardır ki, oyunları bozulan siyaset çömezlerinin, fodul halleriyle ve bayağı nefisleriyle gündeme dair ahkam kesip, öfkeleriyle MHP’ne ve liderine saldırmaya kalkmaları gülünç oluyor.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Fatih Çetinkaya, MHP Haberleri, MHP Ankara, Siyasi Çömezler, Kirli Oyunlar, MHP Lideri Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı