MHP'li Yalçın'dan Minareden Müzik Dinletilmesine Tepki
Haber Detayı
22 Mayıs 2020 - Cuma 18:03 Bu haber 2240 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Minareden Müzik Dinletilmesine Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İzmir'de minaralerden ısrarla müzik dinletilmesine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Minareden Müzik Dinletilmesine Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, İzmir'de minaralerden ısrarla müzik dinletilmesinin İslam'a yapılan cüretkar bir saldırı olduğunu ve toplum psikolojisini yönlendirip kaosu davet etmeye matuf kirli bir planın işaret fişeği olabileceğini söyledi.

 

İZMİR'DE KUTSALLARIMIZA VE İSLAM'A ÇOK AZGIN BİR SALDIRIDIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bütün ikaz ve tepkilere rağmen İzmir'de minaralerden ısrarla müzik dinletilmesi, kutsallarımıza ve İslam'a çok azgın ve cüretkâr bir saldırıdır. Bu alçak eylem, malum mahfillerin yaptığı gibi sadece provokasyon yorumları ve hamasi  kınamalarla geçiştirilemez.'' dedi.

 

İZMİR'DEKİ OLAY KAOSA DAVET ETMEYE MATUF KİRLİ BİR PLANIN İŞARET FİŞEĞİ Mİ?

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Ramazan ayında kalkışılan bu menfur girişim, toplum psikolojisini yönlendirip kaosu davet etmeye matuf kirli bir planın işaret fişeği olabilir. İzmir'in hassasiyetleri kullanılarak halkı galeyana getirmek isteyenlerin derhal ortaya çıkarılacağına, bu tehlikeli oyunu sahneye koyanlara en ağır cezaların verileceğine eminiz. Bu olup bitenlerin takipçisi olacak, millet ve mukaddesat düşmanlarına asla fırsat vermeyeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yalçın'dan, Minareden, Müzik, Dinletilmesine, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı