MHP'li Avcı'dan Sadakat Samimiyet ve İhanet Açıklaması
Haber Detayı
18 Ekim 2020 - Pazar 11:05 Bu haber 3735 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Sadakat Samimiyet ve İhanet Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sadakat ve samimiyetin ihaneti taşıyamayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Sadakat Samimiyet ve İhanet Açıklaması

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildikten sonra yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğrayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tabandan tavana yaşanan heyecan ve sevincin halen devam ediyor olmasının Adana’da MHP açısından önemli bir gösterge olduğunu belirterek, Milliyetçi Hareketi büyütmek için kapısını ve gönlünü herkese açtığını söyledi.

 

TEBRİK ZİYARETLERİNDE TABANDAN TAVANA HEYECAN VAR

 

MHP Adana İl Başkanlığı görevinde ikinci döneme adım atan ve üçüncü hafta olmasına rağmen hala tebrik ziyaretlerinin coşkusunu yaşayan Bünyamin Avcı, tüm teşkilatları ve tüm tabanı kucaklayan mesajlar verdiği ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, ''Biz; Hareketimize, Liderimize layık olma adına bu görevde hizmete talip olduk. Bayram havasında geçen kongremizdeki demokratik yarış sona ermiş, bitiş çizgisinde başlayan kucaklaşma sağlanmıştır. Hiç kimseye küskün, dargın kalamayız; hepimiz kardeşiz. Tabandan, tavana yaşanan heyecan ve sevincin halen devam ediyor olması, Adana’da Partimiz açısından önemli bir göstergedir.'' dedi.

 

KİM NE EDERSE KENDİNE EDER

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkülerini bayrak yapan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve aziz Şehitlerimizin emaneti olan bu dava leke tutmaz. Ömrünü Türk Milleti’ne adayan ve ‘Emanet’i zirvede tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki bu Harekete kimse zarar veremez; kim ne ederse kendine eder. Sadakat ve samimiyet, ihaneti taşımaz, taşıyamaz.'' dedi.

 

HAREKETİMİZİ BÜYÜTMEK İÇİN KAPIMIZI GÖNLÜMÜZÜ HERKESE AÇTIK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. ‘Küçük olsun, benim olsun’ demedik; diyemeyiz. Hareketimizi büyütmek için varız. Bunun için birbirimizi daha çok sevip, sayacağız, saflarımızı sıklaştıracağız. Yüce Allah’ın gazabını çeken kibir, İblis’in hasletidir; biz rahmani olan tevazu limanına demir attık. Bu kutlu çatı altında ‘Ben’ yok, ‘Biz’ var; hepimiz bir aileyiz. Kıymetli mensuplarımızla, tüm dava arkadaşlarımızla Liderimize olan sarsılmaz inancımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Sadakat ve ihanet, samimiyet ve ihanet, MHP, Milliyetçi Hareket, MHP Adana İl Kongresi, Ülkücü Hareket, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı