MHP'den İki Siyasi Parti Liderine Çekilme Çağrısı
Haber Detayı
18 Ekim 2020 - Pazar 09:09 Bu haber 3569 kez okundu
 
MHP'den İki Siyasi Parti Liderine Çekilme Çağrısı
MHP, Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerinden uzaklaştığını düşündüğü iki siyasi parti liderine siyaseti bırakma çağrısında bulundu.
MHP Haberi
MHP'den İki Siyasi Parti Liderine Çekilme Çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı Askıda Ekmek Kampanyası'na karşı çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, askıda ekmeğin ne anlama geldiğini bilmeyen siyasilerin Türk Milleti tarafından siyasetin çöplüğüne gömülmeden siyasetten çekilmesi gerektiğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ SİYASİ ÇÖPLÜĞE GÖMMEDEN SİYASETTEN ÇEKİLİN

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Askıda ekmek Kampanyasına karşı çıkan iki siyasi parti liderine sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, ''Askıda ekmeğin ne anlama geldiğini bilmeyen siyasiler (Akşener ve Ali Babacan) milli ve manevi değerlerden ya habersizdir ya da inkarcıdır. Dolayısıyla milletten yabancılaşmışlardır. Onlara tavsiyemiz millet onları siyasetin çöplüğüne gömmeden onların siyasetten çekilmesidir.'' dedi.

 

Resim

 

MHP Lideri Bahçeli'den Askıda Ekmek Kampanyası

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Askıda Ekmek Kampanyası, Askıda ekmek, Devlet Bahçeli, MHP, iki lidere çekilme çağrısı
Yorumlar
Haber Yazılımı