MHP'den Askıda Ekmek Kampanyasını Eleştirenlere Tepki
Haber Detayı
17 Ekim 2020 - Cumartesi 19:52 Bu haber 2622 kez okundu
 
MHP'den Askıda Ekmek Kampanyasını Eleştirenlere Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Bahçeli'nin başlattığı Askıda Ekmek kampanyasını eleştirenlere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Askıda Ekmek Kampanyasını Eleştirenlere Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı Askıda Ekmek kampanyası üzerinden felaket senaryosu yazan CHP sözcülerine ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, tarihten ve gelenekten habersiz dar görüşlü siyaset cambazlarının askıda ihanet'ten pay kapmaya çalıştıklarını söyledi. 

 

ASKIDA EKMEK KAMPANYASI ÜZERİNDEN FELAKET SENARYOSU YAZDILAR

 

Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyası üzerinden benzer sözlerle ekonomik tetikçiliğe soyunan, felaket senaryolarına malzeme arayan, tarihten ve gelenekten habersiz dar görüşlü siyaset cambazları; iki gündür kendilerini küçük duruma düşürmektedir. CHP’nin sözcüleriyle başlayıp küçük ve önemsiz bir partinin genel başkanı ile devam eden bu ucubeliğe maalesef basınımız haber değeri atfetmektedir.

 

ASKIDA EKMEK KAMPANYASINI ELEŞTİRENLER TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLERİNDEN BESLENMİYOR

 

Bunlar Türk milletinin yardımlaşma duygusunun en nadide örneklerinden birinden ya habersizler ya da maksatları halis değildir. Askıda ekmek kampanyasına bu derece sığ eleştirilerle yaklaşanların aziz milletimizin değerlerinden beslenmedikleri açıktır. Dün 'askıda vekil' kampanyası başlatanların bugün 'askıda ihanet'ten pay kapmaya çalıştıkları gün gibi ortadadır.

 

Resim

 

MHP Lideri Bahçeli'den Askıda Ekmek Kampanyası

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP Lideri Bahçeli, Askıda Ekmek kampanyası, askıda ihanet, askıda vekil, MHP, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı