MHP'li Kılavuz'dan Ermenistan'a ve Destekçilerine Tepki
Haber Detayı
18 Ekim 2020 - Pazar 14:24 Bu haber 2353 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Ermenistan'a ve Destekçilerine Tepki
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Ermenistan'a ve katliama sessiz kalan sözde medeni dünya ülkelerine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Ermenistan'a ve Destekçilerine Tepki

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarında yaptığı katiamı görmezden gelen sözde medeni dünya ülkelerinin insan hakları savunucularına tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Ermenistan'ın sivilleri katlederek her gün Hocalı katliamını yeniden yaşattığını belirterek, katliamlarda dökülen kanın Ermenistan'ı ve katliama sessiz kalanları boğacağını söyledi.

 

ERMENİSTAN SİVİLLERİ KATLEDEREK HOCALI'YI HER GÜN YENİDEN YAŞATMAKTADIR

 

Karabağ; Türk’ün öz yurdu, Azerbaycan’ın canıdır. Karabağ’da Azerbaycan’ın gerçekleştirdiği operasyonlar kendi öz topraklarını işgalden kurtarmak adına yapılmaktadır. Bu konuda hiçbir şüpheye ve tereddüte yer yoktur. Ermenistan dünyanın gözü önünde kadın, çocuk, yaşlı demeden sivilleri katletmekte her gün Hocalı’yı yeniden yaşatmaktadır. Tarihi; cinayet, katliam ve soykırımlarla dolu olan bu terör devleti insanlık suçu işlemeye devam etmektedir.

 

ÜÇ MAYMUNU OYNAYAN BATI ERMENİSTAN'IN KATLİAMLARINI DAHA NE KADAR GÖRMEZDEN GELECEK

 

Uluslararası hukuk ayaklar altındadır ve insan hakları yok sayılmaktadır. Sözde medeni dünyanın gözü önünde sivillere yapılan saldırılar görmezden gelinmekte, insan hakları savunucuları üç maymunu oynamakta, demokrasi havarileri sırtlarını çevirmektedir. Batı’nın ve küresel odakların şımarık çocuğu Ermenistan sırtını sıvazlayanlardan, yolunu açanlardan, yaptıklarını görmezden gelenlerden güç alarak soydaşlarımızın canına kast etmeye, sivillere yönelik saldırılarını artırmaya ve hukuksuz işgaline devam etmektedir. Pkk’dan destek alan, Türk düşmanlarınca sırtı sıvazlanan bu küstah, alçak, cinayet şebekesi devletin açtığı yaralar, işlediği suçlar daha ne kadar görmezden gelinecektir? Çocuklar ölüyor görmüyor musunuz? Siviller hedef alınıyor duymuyor musunuz? İşgal sürüyor anlamıyor musunuz?

 

KATLİAMLARDA DÖKÜLEN KAN ERMENİSTAN'I VE KATLİAMA SESSİZ KALANLARI BOĞACAKTIR

 

Enkaz altındaki çocukların ahı arşı titretecek, şehit olan soydaşlarımızın ruhu gün gelecek hesap soracak, işgaldeki vatan topraklarımızda dökülen kan bugün susanları, kanın dökülmesine sebep olanları boğacaktır. Ölen Müslüman Türk olunca susanları ise tarih ve vicdan affetmeyecektir. Ermenistan’ın bu kahpe saldırılarını nefretle ve şiddetle lanetliyor; şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralı soydaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Cansa can, kansa kan, Yaşasın Azerbaycan Yaşasın Karabağ. Karabağ Türk’tür ve ebediyete kadar Türk kalacaktır.

 

Resim

 

Resim

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, Ermenistan katliamı, katliama sessiz kalan, sözde medeni dünya, üç maymunu oynayan, ülkeler, boğulacaklar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı