Adana'nın Kozan İlçesi'nde Jeotermal Kaynak Aranacak
Haber Detayı
18 Ekim 2020 - Pazar 08:26 Bu haber 3960 kez okundu
 
Adana'nın Kozan İlçesi'nde Jeotermal Kaynak Aranacak
Adana'nın Kozan İlçesi'nde jeotermal kaynak arama faaliyetleri için harekete geçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın Kozan İlçesi'nde Jeotermal Kaynak Aranacak

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana'nın Kozan İlçesi Hacımirzalı mahallesi sınırları içerisinde jeotermal kaynak arama faaliyetleri için harekete geçti.

 

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATI İHALESİ

 

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana'nın Kozan İlçesi Hacımirzalı mahallesi sınırları içerisinde 2400 hektar alanda jeotermal kaynak aranması için ihaleye çıkıyor. Açık Teklif Usulüyle yapılacak olan ve muhammen bedeli 51 bin 317 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 3 Kasım Salı günü saat 10.00'da Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

 

RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

 

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. Maddesi hükümleri kapsamında yapılacak faaliyetlerle ilgili Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatı ihalesiyle ilgili bilgiler, Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı internet sayfasında ve Resmi Gazete'de yayınlandı.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valiliği Yatırım İzleme, jeotermal kaynak arama, Adana Kozan, Jeotermal Kaynak, Adana yatırımları, Adana Haberleri, kamu ihalesi
Yorumlar
Haber Yazılımı