MHP'li Karakaya'dan İyi Parti'li Ağıralioğlu'na Zor Sorular
Haber Detayı
12 Eylül 2020 - Cumartesi 20:54 Bu haber 3879 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan İyi Parti'li Ağıralioğlu'na Zor Sorular
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, kahvaltı güzellemesi konusunda açıklamada bulunan İyi Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'na zor sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan İyi Parti'li Ağıralioğlu'na Zor Sorular

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Selahattin Demirtaş arasında yaşanan kahvaltı güzellemesi üzerine, lideri Meral Akşener ile ters düşen açıklamalarda bulunan İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'na sorular yönelten MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Şehitleri ve onların acılı ailelerini siyasete alet etmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

 

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ YAVUZ AĞIRALİOĞLU NE DEDİ?

 

Selahattin Demirtaş'ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaşadığı kahvaltı güzellemesini değerlendiren İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, adeta kendi Genel Başkanı Meral Akşener'in verdiği cevaba ters düşen açıklamalarda bulunarak, ''S. Demirtaş'ın daha önceki PR çalışmalarından birisi Genel Başkanımız ve partimiz üzerinden yapılıyorsa tavsiyemizdir: Şehit Öğretmenimiz Aybüke'mizin kendi sesiyle söylediği 'Seni öldürende yoktur din iman!' türküsünü bir şehit evinde, kahvaltı sofrasında, sazıyla söylesin. Bu ülke, 40 yıldır kahvaltı sofralarına babasız oturan şehit çocuklarının ülkesidir!'' demişti.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN İYİ PARTİ'Lİ AĞIRALİOĞLU'NA ZOR SORULAR

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Selahattin Demirtaş arasında yaşanan kahvaltı güzellemesi olduğunda ''İp’teki düğüm kahvaltıyla çözülecek gibi. Lakin, İp’teki ülkü yiğitlerinin boğazlarına düğümlenenler ne olacak? Çözecekler mi dersiniz?'' değerlendirmesinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun kahvaltı sofralarına babasız oturan şehit çocukları hatırlatması ve Şehit Öğretmen Aybüke'nin kendi sesiyle söylediği 'Seni öldürende yoktur din iman!' türküsünü bir şehit evinde söylenmesi önerisi üzerine sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ağıralioğlu Demirtaş’a yaptığı çağrıyla; Genel Başkanı Akşener’i mi düzeltiyor? Yoksa yeni bir açılıma kapı mı aralıyor? Her ne yapıyorsa yapsın ancak şehitlerimizi ve onların acılı ailelerini alet etmesin. Bu sazlı sözlü şovları daha önce de gördük; iyi biliriz.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, kahvaltı güzellemesi, zor sorular, Şehit aileleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı