MHP Düşmanlığı Yapan Orhan Uğuroğlu'na MHP'den Tepki
Haber Detayı
09 Nisan 2020 - Perşembe 10:27 Bu haber 1934 kez okundu
 
MHP Düşmanlığı Yapan Orhan Uğuroğlu'na MHP'den Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'nin fikrinin vicdanının ve irfanının hür olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP Düşmanlığı Yapan Orhan Uğuroğlu'na MHP'den Tepki

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu'nun köşe yazısında, CHP ve İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı ve Bülent Kuşoğlu ile yaptığı söyleşiye yer vererek, ülkede ekonomik kriz yaşandığını iddia edip bu krizde Ak Parti'nin yanında MHP'nin de sorumluluğu olduğu yönündeki eleştirilerine cevap verdi. 

 

ORHAN UĞUROĞLU KÖŞE YAZISINDA AK PARTİ VE MHP'Yİ SUÇLADI

 

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu, Ak Parti ve MHP'yi eleştirdiği köşe yazısında, ''Sordum: Hep Ak Parti'yi eleştiriyorsunuz ama tek başına iktidar değil ki MHP ile koalisyon halindeler. Ekonomik krizde MHP ve Devlet Bahçeli'nin katkısı yok mu? Paçacı: 'Sayın Bahçeli, Türkiye'nin bekası diye destek verdi Ak Parti'ye ama görüldü ki Türkiye'ye beka sorununu Ak Parti ve MHP getirdi. Sayın Kuşoğlu'nun dediği gibi ekonomik kriz siyasi taviz getirecek ki asıl beka sorunu da bu olacaktır.' Kuşoğlu: 'Elbette Sayın Bahçeli'nin kayıtsız şartsız desteği Ak Parti ile ortak sorumluluk taşımalarındandır. Yaşanan iç ve dış sıkıntıların sorumlusu Ak Parti'dir, MHP'dir, Sayın Erdoğan'dır, Sayın Bahçeli'dir.' diye cevap verdi. Ak Parti'nin siyasi karantinaya aldığı MHP ne zaman siyasi karantinadan çıkacak?" dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN ORHAN UĞUROĞLU'NA CEVAP VERDİ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Türk milleti ile arasına mesafe koyalı uzun yıllar olan FitneÇağ isimli kâğıt israfının MHP düşmanı uğursuz yazarı Orhan; geçmişi kabul etmekten, bugünü görmekten acizken geleceğe dair öngörülerde bulunmaya kalkarak fıkra kahramanlarına taş çıkarmaktadır. CHP ve İP’in Genel Başkan Yardımcıları ile telefitne yöntemiyle yaptığı dedikoduları köşe yazısı diye 9 Nisan tarihiyle yayınlayıp ileri zekâsını gösteren uğursuzun vücudu, karantinadaki beyninden umudunu kesmiş ve bünyeyi yönetme görevini başka bir organa vermiş gözükmektedir.'' dedi.

 

MHP'NİN FİKRİ VİCDANI VE İRFANI HÜRDÜR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Milliyetçi Hareket’in, Türk milletinin bekası adına attığı ve milletimizin takdirle karşıladığı adımlar; vatan hainlerini, dışarıdaki düşmanları ve bunların içimizdeki kapatmalarını korkutmaya devam edecek. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in fikri hür, vicdanı hür, irfanı hürdür.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Düşmanlığı, Yapan, Orhan, Uğuroğlu'na, MHP'den, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı