MHP'li Başkan Çay'dan Salgına Karşı Savaşan Personele Ödül
Haber Detayı
09 Nisan 2020 - Perşembe 12:52 Bu haber 3106 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Salgına Karşı Savaşan Personele Ödül
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüse karşı mücadele eden Belediye Personelini ödüllendirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Salgına Karşı Savaşan Personele Ödül

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla gece gündüz çalışan 43 Personelin Nisan ayı maaşına 400 TL ek ödeme yaparak, özverili çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI MÜCADELEYİ İLK BAŞLATAN BELEDİYELERDEN BİRİSİ

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını Türkiye'de yaygınlaşmadan önlem almaya başlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, her kurumdan önce İlçedeki tüm resmi binaları, ibadethaneleri, cadde ve sokakları dezenfekte etmesiyle, tüm kurumlara ve vatandaşlara dezenfektan malzemesi ve maske dağıtmasıyla örnek olmuştu. Başkan Çay, yine bir ilki başararak, coronavirüse karşı etkin bir mücadale yapan personelini ek ücret ödeyerek ödüllendirdi.

 

PERSONELİN NİSAN AYI MAAŞINA 400 TL EK ÖDEME YAPILACAK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüse karşı mücadele eden Personelini ödüllendirmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Covid-19 çıktığı günden bugüne Pozantı Belediye Başkanlığında görevli olup her gün çalışan, Temizlik, İlaçlama ve dezenfe çalışması yapan inşaat işleri ve Vefa destek grubunda özveri ve samimiyetle emek ortaya koyan 43 şirket çalışanımıza, Nisan maaşında 400 TL taltif ödenecektir.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Çay'dan, Salgına, Karşı, Savaşan, Personele, Ödül,
Yorumlar
Haber Yazılımı