Kurucusu Olduğu Partisinden İstifa Ederek MHP'ye Geçti
Haber Detayı
23 Haziran 2020 - Salı 14:37 Bu haber 3727 kez okundu
 
Kurucusu Olduğu Partisinden İstifa Ederek MHP'ye Geçti
Kurucular Kurulu üyesi olduğu siyasi partiden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı.
MHP Haberi
Kurucusu Olduğu Partisinden İstifa Ederek MHP'ye Geçti

İyi Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda yer alan ve İlçede geniş bir çevreye sahip olan Teoman Akçin, partisinden istifa ederek  ''Baba Ocağım'' dediği Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren'in katılımıyla Şehitler Parkı'nda düzenlenen törende, Teoman Akçin'e Üç Hilal rozeti takıldı.

 

SİYASİ MÜCADELEMİ ASIL YUVAM OLAN BABA OCAĞI'NDA SÜRDÜRECEĞİM

 

Teoman Akçin, partisinden istifa edip MHP'ye katılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kurucular Kurulu üyesi olduğum İyi Parti üyeliğinden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Artık siyasi mücadeleme asıl yuvam olduğuna inandığım, babam rahmetli Mehmet Akçin'in de yıllarca mücadele ettiği, 'Baba Ocağım' Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam etme kararı aldım. İl Başkanımız Haluk Alıcık'a ve İlçe Başkanım, babam saydığım Hasan Eren'e saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM VE BEN DİYEN HERKESİ MHP'YE DAVET EDİYORUZ

 

MHP Nazilli İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Teoman Akçin'in MHP'ye katılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, ''MHP üyelik işlemlerini gerçekleştirdiğimiz; Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet etmiş rahmetli Mehmet Akçin Beyefendinin oğlu aynı zamanda ilçe başkanımız sayın Hasan Eren abimizin manevi oğlu Teoman Akçin Kardeşimize üyeliği hayırlı uğurlu olsun, Rabbim Utandırmasın inşallah. Bazı adamlar vardır yüzlercesine bedeldir. MHP'ye teveccühü olan, 'Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve ben' diyen herkesi MHP'ye davet ediyoruz.'' denildi.

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, gece ve açık hava

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Teoman Akçin, MHP Nazilli, MHP Aydın, MHP ye katılım, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı