Cumhur İttifakı Başkanları Hizmetlere Birlikte Karar Veriyor
Haber Detayı
23 Haziran 2020 - Salı 11:20 Bu haber 6511 kez okundu
 
Cumhur İttifakı Başkanları Hizmetlere Birlikte Karar Veriyor
Cumhur İttifakı bileşenleri olan Ak Parti ve MHP, yatırım ve hizmetlere birlikte karar veriyor.
SİYASET Haberi
Cumhur İttifakı Başkanları Hizmetlere Birlikte Karar Veriyor

Kayseri İlinde Cumhur İttifakı bileşenleri olan Ak Parti ve MHP'nin ilgili birimleri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda biraraya gelerek, yatırımlar ve hizmetler konusunda istişare toplantısı yaptı.

 

CUMHUR İTTİFAKI YÖNETİCİLERİ YATIRIM VE HİZMETLERE BİRLİKTE KARAR VERİYOR

 

Ak Parti'li Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, beraberinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ile birlikte, Cumhur İttifakı ortağı MHP kanadından; MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ve Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak'ın katılımıyla, Kayseri'ye yapılan ve yapılacak olan yatırım ve hizmetler hakkında istişare toplantısı yaptı.  

 

BURADA ALDIĞIMIZ KARARLARI EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, istişare toplantısında yaptığı açıklamada, ''Bugün burada Cumhur İttifakı ortağımız MHP'nin Milletvekili ve Başkanları ile Kayseri ve İlçelerine yapacağımız yatırım ve hizmetlerle ilgili istişare yapmak için toplandık. Burada uyum kültürünün en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bunun için de herkese teşekkür ediyorum. Burada gerek altyapı kuruluşlarımızın, gerekse belediyelerimizin üst düzey yetkilerinin bulunduğu ortamda başkanlarımızın taleplerini, memnuniyetle dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve konforu adına daha kaliteli hizmet alma bağlamında görüşmeler yapacağız. Bizler alınan kararları gücümüzün nispetinde en kısa zamanda gerçekleştirmek için çaba sarfedeceğiz.'' dedi.

 

ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI FİKİR BİRLİKTELİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, istişare toplantısında yaptığı değerlendirmede, ''Kayseri İlimizde, Cumhur İttifakı Belediyelerin yapmış olduğu kaliteli hizmetlerden vatandaşlarımız ve bizler memnunuz. Yerel yönetimler anlamında MHP'li belediyelerin görüşlerini ifade etmek üzere sizlerle beraberiz. Şehrimizin sorunlarını bundan önce olduğu gibi fikir birlikteliği ile çözeceğimizi, aşacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ PROPLEM YOKTUR

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ''MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'un koordinesiyle MHP'li dört Belediye Başkanımızla birlikte Cumartesi günü biraraya geldik. İstişare toplantımızda, Büyükşehir Belediyemizin yetkisinde olan talepler gündeme gelince, konuyu Büyükşehir nezdinde gündeme getirip çözüm yolu aramak istedik. Kayseri'de birlik beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz bir proplemin olacağını düşünmüyorum. Belediye Başkanlarımızın dile getirdiği sorunları, sizlerin çözeceğine inanıyoruz.'' dedi.

Resim

   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Baki Ersoy, İsmail Özdemir, MHP Kayseri, Serkan Tok, Cumhur İttifakı, Belediye Başkanları
Yorumlar
Haber Yazılımı