MHP'li Sözlü'den Yunanistan Cumhurbaşkanına Tepki
Haber Detayı
22 Haziran 2020 - Pazartesi 22:40 Bu haber 5841 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Yunanistan Cumhurbaşkanına Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'yu Ti'ye aldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Yunanistan Cumhurbaşkanına Tepki

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, seçildikten sonra ilk ziyaretini Türkiye ile Yunanistan arasında yıllardır sıkıntı olan Eşek Adası'na yapacağını açıklayan Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'yu Ti'ye alarak, ikametgahını oraya alması gerektiğini söyledi.

 

YUNANİSTAN'IN YENİ CUMHURBAŞKANI TÜRKİYE'YE KARŞI TAVRINI BELLİ ETTİ

 

Türkiye ile Yunanistan arasında 12 Ada sınırları meselesinden dolayı sürekli gerilim konusu olan Eşek Adası, tekrar tartışma konusu oldu. Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Eşek Adası'na yaptığı ziyaret Türkiye ile Yunanistan arasında gerilime yol açmıştı. Yunanistan'ın ilk kadın Cumhurbaşkanı olan Katerina Sakelaropulu, seçildikten sonra ilk ziyaretini Aydın İlimizin yakınlarında bulunan Eşek Adası'na yapacak. 29 Haziran 2020 tarihinde helikopterle Eşek Adası'nı ziyaret ederek önümüzdeki dönemde Türkiye'ye karşı nasıl bir strateji izleyeceğinin işaretini veren Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'ya ilk tepki, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'den geldi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'NÜN YUNANİSTAN CUMHURBAŞKANINA TEPKİSİ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, seçildikten sonra ilk ziyaretini Eşek Adası'na yapacak olan Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'yu Ti'ye alarak, ''İkametini oraya alsa tam olur.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Yunanistan Cumhurbaşkanı, eşek Adası, ikametgah, Aydın Eşek Adası, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı