MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Haber Detayı
23 Haziran 2020 - Salı 08:47 Bu haber 3879 kez okundu
 
MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı görevinden ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımda açıkladı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, 19 Kasım 2018 tarihinde İsmail Sarıoğlu'ndan devraldığı MHP Kastamonu İl Başkanlığı görevini, daha önce geçirdiği kalp rahatsızlığının yeniden başlaması nedeniyle bıraktığını belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye olan sadakatinin son nefesine kadar süreceğini söyledi.

 

LİDERİMİZE SADAKATİMİZ KIYAMETE KADAR BİZLERE ŞEREFTİR 

 

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, görevinden ayrılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Daha evvel geçirmiş olduğum kalp rahatsızlığımın bugünlerde yeniden nüks etmesi nedeniyle büyük onurla ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı görevimden bir süreliğine ayrılıyorum. Bu süreçte beni İl Başkanlığı görevine layık gören Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey'e şükranlarımı arz eder ve liderimize sadakatin kıyamete kadar bizlere şeref olacağını tüm kamuoyuna saygıyla duyururum.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP Kastamonu, sağlık nedeniyle, Lidere sadakat, Ülkücü Hareket, MHP Haberleri, görevinden ayrıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı