İzmir'de Bir Derneğin Üyeleri Toplu Olarak MHP'ye Geçti
Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 11:49 Bu haber 4046 kez okundu
 
İzmir'de Bir Derneğin Üyeleri Toplu Olarak MHP'ye Geçti
İzmir'in Konak İlçesinde bulunan bir derneğin üyeleri toplu olarak MHP'ye katıldı.
MHP Haberi
İzmir'de Bir Derneğin Üyeleri Toplu Olarak MHP'ye Geçti

İzmir ve İlçelerinde yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla son aylarda binlerce kişinin MHP'ye katılmasını sağlayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir'in Konak İlçesi'nde bulunan Balıkesir Sındırgı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin toplu olarak MHP'ye katıldığını açıkladı.

 

İZMİR KONAK'TA DERNEK ÜYELERİ TOPLU OLARAK MHP'YE GEÇTİ

 

İzmir'in Konak İlçesi'nde bulunan Balıkesir Sındırgı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin toplu olarak MHP'ye katıldığını duyuran MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Konak /Sındırgılılar Derneği Üyeleri toplu olarak Milliyetçi Hareket Partisine katıldılar. Konak/Balıkesir Sındırgı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Lokalinde, İl Başkan Yardımcılarımız Sıtkı Esen, Hakan Türksoy Akpınar, İl Yöneticilerimiz Kenan Yeşiloğlu, Abdullah Şahin, İlçe Başkanımız Yusuf Çoban, Meclis Üyelerimiz Ahmet Yeniçırak, Ali Peynirci ve İlçe Yöneticilerimiz ile beraber partimize toplu katılım törenini gerçekleştirip, yeni üyelerimize Üç Hilalimizi taktık. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

MHP KONAK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN TOPLU KATILIM AÇIKLAMASI

 

MHP Konak İlçe Başkanı Yusuf Çoban, katılımlarla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Balıkesir Sındırgı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi toplu olarak partimize katılım sağladılar. Toplu Katılım Törenimize Katılan Kıymetli İl Başkanımız Veysel Şahin Beye, İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Konak Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Partimize Katılan Kıymetli Arkadaşlarıma Hayırlı Uğurlu Olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, MHP Konak İlçe Başkanı, Yusuf Çoban, dernek yönetimi, toplu olarak, MHP, katılım töreni, Balıkesirliler, üyeler
Yorumlar
Haber Yazılımı