MHP'li Sazak'tan MHP'den İstifa Eden Sazak'a Cevap
Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 18:13 Bu haber 3949 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan MHP'den İstifa Eden Sazak'a Cevap
Gün Sazak'ın yeğeni MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP'den istifa eden Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan MHP'den İstifa Eden Sazak'a Cevap

MHP'li eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak'ın MHP ve Lider Bahçeli'yi eleştirerek partiden istifa etmesine bir çok MHP'li isim tepki gösterirken, istifa konusunda en manidar açıklamayı rahmetli Gün Sazak'ın yeğeni MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak yaptı.

 

SÜLEYMAN SERVET SAZAK'IN MHP'DEN İSTİFASI

 

1980 darbesi öncesinde kominist militanlar tarafından Şehit edilen MHP'li Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak, 1999 seçimlerinde MHP Milletvekili olmuş ve MHP'nin iktidardan indiği 2002 seçimlerinden sonra pek ortada görükmemişti. Ortaya çıktığı anlarda ise MHP ve Lider Bahçeli'yi eleştirerek ya da başka siyasi partileri destekleyerek gündeme gelmişti. Sürekli olarak MHP'yi hedef alıcı söylemlerde bulunup MHP'den ihraç edileceğini anlayınca partiden istifa etme yolunu seçen Süleyman Servet Sazak, son yaptığı açıklamada, MHP'nin terörle mücadeleden başka konularla ilgilenmediği yönünde haksız ithamlar bulundu.

 

MHP'li eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu olan Süleyman Servet Sazak'ın MHP'den istifa etmesine bir çok MHP'li isim tepki gösterirken, istifa konusunda en manidar açıklama, rahmetli Gün Sazak'ın yeğeni MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak'tan geldi.

 

GÜN SAZAK'IN OĞLUNA, GÜN SAZAK'IN YEĞENİNDEN MANİDAR CEVAP

 

Süleyman Servet Sazak'ın MHP'den istifa etmesi konusunda isim vermeden değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bazen kişi kendisine verilen değeri hak ettiği gafletinde bulunur. Oysaki atfedilen değer kimine vefadan, kimine nasipten, kimine gayretten gelir. Zor olan; taşırken taşırmamaktır. Üç hilalin ışığında; Yol yolcuyu, Ülkücü Ülkücüyü bilir, birbirini tamamlar. Bu yolun meşakkatleri; ne yolundan, ne de Ülküdaşından ayırabilir. Niyet de gayret de kişinin akıbetidir. Gölgesinin büyüklüğüne aldanarak kerameti kendinden menkul sananlar, üç hilalin şavkı üzerlerinden çekildiğinde gölgelerinin gücünü anlayacaklardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gün Sazak, yeğeni, MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, MHP, istifa eden, Gün Sazak oğlu, siyasetçiye, manidar cevap, Üç Hilal, Şehit, Eski Bakan
Yorumlar
Haber Yazılımı