MHP'li Taytak: Zaten Yoktun İstifa Etsen Ne Yazar?
Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 18:32 Bu haber 3769 kez okundu
 
MHP'li Taytak: Zaten Yoktun İstifa Etsen Ne Yazar?
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, fiilen başka siyasi partilere destek veren siyasetçinin istifa ederek bir şeyi değiştiremeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak: Zaten Yoktun İstifa Etsen Ne Yazar?

Sürekli olarak MHP'yi hedef alıcı söylemlerde bulunup MHP'den ihraç edileceğini anlayınca partiden istifa etme yolunu seçen Süleyman Servet Sazak'a tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'nin iktidardan indiği 2002 yılındaki seçimlerden bu yana ortada görünmeyen ve MHP'de olduğu istifa edince anlaşılan Süleyman Servet Sazak'ın, fiilen başka siyasi partilere destek verdiğinden dolayı MHP'den istifasının bir şeyi değiştirmeyeceğini söyledi.

 

2002'DEN BERİ YOKSUN, BİZ SENİ ÇOKTAN UNUTTUK

 

Rahmetli babanız Gün Sazak Bey'in hatrına Genel Başkanımızın teveccühü ile 1999 seçimlerinde, TBMM'de, Miliyetçi Hareket Partisi Eskişehir milletvekili olarak görev aldınız. Lakin 2002'den sonra sizi ne sağımızda görebildik, ne solumuzda, ne önümüzde vardınız, ne de arkamızda. Rahmetli babanızı hiç unutmadık ama sizi unuttuk Süleyman Servet Bey.

 

SİZ İSTİFA EDİNCE MHP'DE OLDUĞUNUZU ÖĞRENDİK

 

İstifa edince MHP’de olduğunuzu öğrendik, çünkü sizi en son CHP’li belediyelerin programlarında görmüştük. İstifa ederken de terör politikalarımızı eleştirmişsiniz. Türkiye, maruz bırakıldığı bölücü terör yüzünden babanız gibi binlerce şehit vermiştir. Bir şehit evladı olarak terörü bu şekilde basitleştirmenizin nedenini “kapısında gezdiğiniz siyasi partiler, medya organları ve sizin istifanızı sanki MHP çok şey kaybetmiş gibi yansıtmaya çalışan sosyal medya trollerini” görünce daha iyi anlıyoruz.

 

BU KAÇINCI PARTİ DEĞİŞTİRMENİZ? İSTİFA ETSENİZ NE YAZAR?

 

Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli  Beyefendi'nin şu sözü sizi tanımlamaktadır: 'Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır; bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?' Bir de bu kaçıncı parti değiştirmeniz? Sahi siz zaten CHP’ye yıllar önce geçmediniz mi?

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Milletvekili, Mehmet Taytak, istifa eden, siyasetçi, ne yazar, zaten yoktun
Yorumlar
Haber Yazılımı