MHP'li Feti Yıldız'dan Devlete İhanet Edenlere Ders
Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 12:28 Bu haber 2144 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız'dan Devlete İhanet Edenlere Ders
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhaliflere ve onların ağzına bakıp Milliyetçi Ülkücü Hareket'e ihanete edenlere Devlet Aklı dersi verdi.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız'dan Devlete İhanet Edenlere Ders

İktidarı yıpratmak amacıyla tarihteki ihanetleri hatırlatan eylem ve söylemlerde bulunan muhaliflere ve geçmişte Milliyetçi ideallere bağlı olduğu halde günümüzde şahsi ihtiraslarına yenik düşüp MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin savunduğu gelenek ve değerlerine saldıranlara Devlet Aklı dersi veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Türk Devleti'nin ve adı gibi Devlet olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bilgeliğinden faydalanan Devlet Aklı'nın, tüm ihanetleri hafızalara kaydedeceğini söyledi.

 

HİÇ DEĞİŞMEYEN TÜRK DEVLET AKLI

 

İki bin yıllık Devlet yönetme tecrübesi bulunan Türk Milletinin kurduğu devletlerde, zamana ve şartlara göre değişen kararlar alınsa da hiç değişmeyen bir Devlet Aklı olduğunu hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zihni kodlarını tam olarak anlamak isteyenlerin, Devleti kuran Türk Milliyetçilerinin Devlet aklını yansıtan zihin ve eylem kodlarına bakmaları gerektiğini söyledi.

 

İDEALİZM DEFTERİNİ KAPATIP İHANETE ALIŞANLARA ÖNEMLİ HATIRLATMA

 

Küreselcilerin aklıyla hareket eden yerli işbirlikçilerin, son yıllarda iktidarı yıpratmak amacıyla tarihteki ihanetleri hatırlatan eylem ve söylemlerde bulunduğuna dikkat çeken MHP'li Feti Yıldız, geçmişte Milliyetçi ideallere bağlı olup günümüzde şahsi ihtiraslarına yenik düşenlerin, muhaliflerin Türk Milletinin gelenek ve değerlerine saldırı eylemlerine destek vermeye başladığını söyledi. Son zamanlarda, sürekli olarak MHP'yi hedef alıcı söylemlerde bulunup MHP'den ihraç edileceğini anlayınca partiden istifa etme yolunu seçen Süleyman Servet Sazak gibilere cevap niteliğinde açıklamalarda bulunan MHP'li Feti Yıldız, idealizm defterini kapatıp ihanete alışanların ve dönekliği sıradanlaştırmak suretiyle gelecek için geleneksele saldıranların, Türk Devleti'nin ve adı gibi Devlet olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bilgeliğinden faydalanan Devlet Aklı'nın tüm ihanetleri hafızalara kaydedeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN TÜRK DEVLET AKLI HATIRLATMASI

 

Türk Milletinin kurduğu devletlerde, zamana ve şartlara göre değişen kararlar alınsa da hiç değişmeyen bir Devlet Aklı'nın olduğunu hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devletin zamana ve şartlara göre değişen özel bir yapısı ile genel ve değişmeyen bir özü vardır. Değişmeyen bu öz veya ruh devlet aklıdır. Devlet aklı, her şeyden önce siyasi davranışta yüksek bir rasyonalite ve amaca uygunluk arar. İhtiraslarının hizmetkarı olmuş kişilerin amaçladığı Hukuk kurallarıyla etik kuralların çatışmasına devlet aklı izin vermez. Unutulmasın. Türkiye Cumhuriyetinin zihni kodlarının tam olarak anlaşılması, Devleti kuran Türk Milliyetçilerinin Devlet aklını yansıtan zihin, tavır, eylem kodlarının anlaşılmasına bağlıdır.'' dedi.

 

DEVLET AKLI TÜM İHANETLERİ VE SALDIRILARI HAFIZASINA KAYDEDER

 

Türk Devleti'nin ve adı gibi Devlet olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bilgeliğinden faydalanan Devlet Aklı'nın, Türkiye'ye ve Devleti canı pahasına savunan Milliyetçi Ülkücü Hareket'e karşı yapılan tüm ihanetleri hafızalara kaydedeceğini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''İhanete alışanlar, dönekliği  sıradanlaştıranlar, idealizm defterini kapatanlar, gelecek için geleneksele saldıranlar; Şu gerçeği hiç unutmayın! Devlet aklı hıfz eder ve mütemadiyen tecrübe aktarır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 
 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, muhalifler, Milliyetçi Ülkücü Hareket, ihanet edenler, Devlet Aklı, dersi verdi, Devlet Bahçeli, Türk Milleti, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı