Ülkü Ocaklarından Başarılı Çevrimiçi Deneme Sınavı
Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 10:08 Bu haber 1956 kez okundu
 
Ülkü Ocaklarından Başarılı Çevrimiçi Deneme Sınavı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, gerçekleştirdikleri Türkiye'nin en büyük çevrimiçi deneme sınavı hakkında açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocaklarından Başarılı Çevrimiçi Deneme Sınavı

Ülkü Ocakları'nın BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden cumartesi günü gerçekleştirdiği Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye'nin en büyük çevrimiçi deneme sınavını gerçekleştirdiklerini belirterek, başta dereceye girenler olmak üzere katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik etti.

 

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇEVRİMİÇİ DENEME SINAVI

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti. Çevrimiçi eğitim platformu olan bilgiocakta.com internet adresi üzerinden 15 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilen LGS Deneme Sınavı’na katılan 11 bin 337 öğrencinin, 5 bin 794'ünün erkek, 5 bin 543'ünün kız öğrenci olduğu bildirildi. 

 

YÜKSEK KATILIMLI DENEME SINAVINDA DERECEYE GİRENLER

 

Herhangi bir aksaklık yaşanmadan başarıyla tamamlanan ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden yoğun katılım sağlanan sınavda, Yalova’dan katılan Poyraz Savaş birinci, İstanbul’dan katılan İdil Bike Çolak ikinci, Siirt’ten katılan Fatih Akkaya üçüncü oldu. Ödüllü sınavda dereceye giren öğrencilerden birinciye; Odak2023 + Ocaktabul + Kitap Seti, ikinciye; Odak2023 + Kitap Seti, üçüncüye ise Kitap Seti armağan edilecek.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN DENEME SINAVI AÇIKLAMASI

 

Türkiye'nin en büyük çevrimiçi deneme sınavı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Ülkü Ocakları olarak gerçekleştirdiğimiz Türkiye'nin en geniş kapsamlı çevrimiçi LGS Deneme Sınavına 11.337 öğrencimiz katılım sağlamıştır. İlk 3'e giren gençlerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, gerçekleştirdikleri, Türkiye, en büyük, deneme sınavı, yoğun katılım, başarılı, dereceye giren, öğrenciler
Yorumlar
Haber Yazılımı